Publicat: 11 Ianuarie, 2017 - 12:47

Pe parcursul nopţii trecute, Primăria Sectorului 6, prin Direcţia Generală de Poliţie Locală Sector 6 şi Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6, a continuat acţiunile de identificare a persoanelor fără adăpost care, în actualele condiţii meteo, ar fi avut de suferit, sub aspectul temperaturilor foarte scăzute şi ninsoare.

Într-o primă etapă, echipajele au identificat 45 persoane fără adăpost dintre care 14 au fost conduse de îndată şi cazate temporar în centrele din subordinea autorităţii locale, acolo unde beneficiază de hrană, igienă personală, precum şi de îngrijire medicală de specialitate. Alte 31 persoane au refuzat internarea.  

Persoanelor defavorizate le-au fost distribuite articole de îmbrăcăminte, încălţăminte, pături, precum şi hrană caldă şi ceai din bucătăria mobilă a Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Sector 6 pentru a le ajuta să treacă peste această perioadă geroasă.

Poliţia Locală Sector 6 adresează un apel cetăţenilor din sector pentru a semnala la nr. de telefon 021.413.16.20 sau 021.9546 prezenţa pe stradă sau în scările de bloc a persoanelor fără adăpost. Astfel, acestea vor fi preluate şi transportate la unul dintre centrele sociale de pe raza Sectorului 6.