Publicat: 23 Iulie, 2018 - 13:29

In urma selectiei nationale Miss Elegant Universe Romania 2018, organizata saptamana trecuta in capitala de catre agentia ExclusivEvent, agentia detinatoare a licentei Miss Elegant Universe 2018 in tara noastra, Alina-Mihaela Staicu a fost desemnata oficial sa reprezinte Romania in cadrul competitiei Miss Elegant Universe 2018, competitie care se desfasura in acest an in Beirut, Liban in perioada 25 iulie – 05 august 2018. In competitie vor participa 30 de tari.

  • Dupa participarea sa in cadrul Miss Grand International 2016 si succesul datorat castigarii titlului La Bella Italia 2017 in cadrul competitiei La Bella e la Voce din Italia, Alina s-a decis sa isi incerce sansele intr-o noua competitie internationala.                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                       
  • Alina locuieste in Constanta, are 32 de ani, 1.75 m inaltime iar dimensiunile sale sunt 92-65-93.

 

  • Alina a absolvit Facultatea de limbi straine, Master in Stiinte Administrative in cadrul Universitatii Ovidius Constanta Romania si Northern Virginia Community College in Statele Unite ale Americii. Alina vorbeste 4 limbi straine, engleza, italiana, franceza, spaniola.

 

  • Alina este pasionata de arta, in special de muzica si film, calatorii si lectura. Ca si planuri de viitor, Alina isi doreste sa se dezvolte cat mai mult pe profesional si sa isi intemeieze o familie frumoasa.

 

  • Evenimentul care i-a marcat cel mai mult viata s-a intamplat in perioada cand a lucrat ca stewardesa, in urma unei situatii de urgenta la bordul aeronavei, ducand la bun sfarsit alaturi de colegii ei toate operatiunile necesare pentru a salva si a aduce in siguranta la sol toti cei 170 de pasageri din aeronava.

 

  • „Sa detin titlul de Miss Elegant Universe Romania 2018 nu este doar o onorare ci si o responsabilitate. Intrucat sunt delegata sa-mi reprezent si sa-mi promovez tara in cadrul competitiei internationale de frumusete Miss Elegant Universe 2018, intentionez sa reprezint Romania intr-un mod cat mai frumos posibil. Mai mult de atat, imi doresc ca prin reusita mea sa inspir si sa am un  impact cat mai pozitiv in vietile oamenilor de pretutindeni. As vrea sa multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine si m-au sprijinit. Multumesc parintilor mei care au crezut mereu in mine, mi-au fost alaturi si m-au sustinut neconditionat. Multumesc mult agentiei ExclusiveEvent pentru aceasta oportunitate si pentru increderea de a-mi acorda mie aceasta misiune, cat si designerilor Nicoleta Veniciuc si Monica Gima care mi-au oferit rochiile de seara pentru marea finala a competitiei – ne-a declarat Alina Mihaela StaicuMiss Elegant Universe Romania 2018.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            

  • „Alina este una dintre cele mai frumoase, perseverente si ambitioase ambasadoare a frumusetii delegate de catre agentia noastra in cei peste 19 ani de activitate. Alina are frumusetea si calitatile necersare unui model international, pentru a reprezenta Romania cu onoare in Beirut si de a se intoarce in Romania cu un loc cat mai bun pe podium! Este un adevarat model demn de urmat de catre toate romancele frumoase care isi doresc sa se remarce in acest domeniu si sa promoveze valorile Romaniei peste hotare!” - ne-a declarat dl.Ernest Hadrian Böhm reprezentantul agentiei ExclusivEvent si presedintele Miss Elegant Universe Romania

 

Tag-uri Institutii: