Atacantul Daniel Orac nu mai dă Universitatea Craiova pe Steaua Bucureşti

Atacantul Universităţii Craiova, Daniel Orac, a declarat că nu mai este interesat să revină la formaţia Steaua Bucureşti. Ca să-l păstreze, clubul din Bănie ar trebui să achite steliştilor 50.000 de dolari. Declaraţii surprinzătoare, la conferinţa de presă organizată la cantonamentul clubului de fotbal Universitatea Craiova. Atacantul Daniel Orac a spus că nu mai doreşte să se întoarcă la formaţia Steaua Bucureşti.

“Vreau să rămân la Craiova. Avem o echipă bună, este linişte şi unitate în lot şi avem parte de o atmosferă de performanţă. Rezultatele obţinute sunt o consecinţă a acestor lucruri”, a spus Orac.

Revenit în vară de la FC Caracal, după perioada de împrumut, Daniel Orac nu a reuşit să se impună în echipa campioană, determinându-l pe Oleg Protasov să renunţe la serviciile sale. Astfel, mijlocaşul a fost trimis la Universitatea Craiova, sub formă de împrumut.

În cazul în care oltenii vor plăti 50.000 de dolari, jucătorul urmează să devină proprietatea clubului din Bănie. Daniel Orac, nepotul lui Costel Orac, fostul dinamovist şi actualul antrenor al Oţelului Galaţi, a mai jucat la Dunărea Galaţi, Steaua Bucureşti, Oţelul Galaţi şi FC Caracal.

Universitatea Craiova întâlneşte în această seară formaţia Dunărea Giurgiu. Porţile stadionului “Ion Oblemenco”, se vor deschide la ora 18, intrarea fiind liberă la peluze şi la tribuna a II-a.

După ocuparea acestor sectoare porţile stadionului vor fi închise. Partida va începe la ora 20 şi nu va fi televizată.

domeniu: 
categorie: 
Autor: