Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Circulaţie îngreunată pe DN1 Bucureşti - Braşov

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române vă informează că la această oră (11.30), traficul rutier pe DN1 Bucureşti - Braşov se desfăşoară cu dificultate din cauza numărului foarte mare de autovehicule care se îndreaptă către staţiunile montane de pe Valea Prahovei. Traficul se desfăşoară cu viteză redusă în zonele Bărcăneşti, Comarnic, Sinaia şi Buşteni.

Pentru evitarea implicării în accidente rutiere grave, conducătorii auto sunt sfătuiţi să evite să se angajeze în depăşiri. Reamintim prevederea legală conform căreia, atunci când prin manevra de depăşire se trece peste axa care separă sensurile de circulaţie, conducătorii de vehicule trebuie să se asigure că din sens opus nu se apropie un vehicul şi că dispun de spaţiu suficient pentru a reintra pe banda iniţială, unde au obligaţia să revină după efectuarea manevrei de depăşire. 
domeniu: 
categorie: