Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Federaţia Ecologistă din România îşi schimbă numele

Federaţia Ecologistă din România s-a reînscris în Registrul Partidelor Politice sub denumirea de Partidul Verde. Partidul este reprezentat de un grup de 36 de deputaţi în Parlamentul Uniunii Europene, acesta fiind membru al Partidului Verde European. La alegerile pentru Parlamentul European, din 2006(2007), va candida sub sigla curentului ecologist european şi vrea să reprezinte 'aspiratiile poporului român clădite pe dragostea faţă de natură şi pe o moralitate reconstruită pe adevăr şi onoare'.

Partidul Verde este condus de un Colegiu colectiv şi de un triumvirat de copreşedinţi şi a fost înfiinţat de doi cunoscuţi ecologişti români: prof.dr. Marcian Bleahu, fost ministru, fost senator şi prof.dr. Alexandru Ionescu, fost deputat, membru al mai multor Academii de ştiinte.

domeniu: 
categorie: