Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Figura Zilei - Emil Iota Ghizari

Management pentru dezvoltare După ce în 2000 a iniţiat TRANSFOND, societate la care este acţionară Banca Naţională a României şi majoritatea instituţiilor bancare din ţară, iar în 2005 a fost implementat Serviciul de Plăţi Electronice, Emil Ghizari reuneşte la Bucureşti experţi internaţionali în sisteme de plăţi. Începând de joi, România găzduieşte a XI – a Conferinţă a Caselor de Compensare din Europa Centrală şi de Est, organizată de TRANSFOND. Conferinţa ICCI oferă oportunitatea experţilor români de a intra în contact cu reprezentanţi importanţi ai caselor de compensare, ai băncilor, companiilor şi autorităţilor de reglementare din Europa care activează în domeniul plăţilor.

domeniu: 
categorie: