Fotbal: Sergiu Radu a marcat din nou pentru Energie Cottbus

Atacantul român Sergiu Radu a marcat golul oaspeţilor în partida Hamburg - Energie Cottbus 1-1 iar formaţia sa s-a distanţat de zona fierbinte a retrogradării în special datorită portarului Tomislav Piplica, de departe cel mai bun jucător de pe teren. Sergiu Radu a egalat pentru Energie în minutul 9, după ce argentinianul Juan Pablo Sorin a deschis scorul pentru gazde în minutul 4, şi a avut o evoluţie apreciată fiind unul dintre cei mai buni jucători de la oaspeţi.

Vlad Munteanu a fost titular la Energie, a văzut un cartonaş galben şi a fost înlocuit în minutul 66 având per total o evoluţie mai puţin reuşită faţă de alte meciuri.

Laurenţiu Reghecampf a fost titular la Alemmania Aachen dar echipa sa a pierdut greu, 1-2, pe terenul lui Schalke 04, după un meci în care fostul mijlocaş al Stelei a avut o evoluţie bună fiind unul dintre cei mai buni jucători ai echipei sale.

Marius Niculae a fost titular la Mainz în victoria 1-0 cu Borussia Dortmund şi a avut o evoluţie slabă pe parcursul celor 59 de minute în care a fost utilizat.

Rezultatele etapei: Bayern Munchen - VFL Bochum 0-0, Borussia Monchengladbach - FC Nurnberg 0-0, VFB Stuttgart - Arminia Bielefeld 3-2, Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 2-2, Bayer Leverkusen - Werder Bremen 0-2, Hamburg - Energie Cottbus 1-1, Hannover - Hertha Berlin 5-0, Mainz - Borussia Dortmund 1-0, Schalke 04 - Alemmania Aachen 2-1.

În clasament, după 19 etape, Werder Bremen şi Schalke 04 sunt la egalitate de puncte, 42, în frunte, fiind urmate de VFB Stuttgart, la şapte puncte, şi de campioana Bayern Munchen, la opt puncte.

Cottbus este pe locul 11, Eintracht Frankfurt pe 12, Alemmania Aachen pe 14 iar FSV Mainz pe 16, primul loc retrogradabil.

domeniu: 
categorie: