Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Ghizari: Intrarea în Uniunea Europeană reprezintă 'o nouă provocare'

Preşedintele Transfond, Emil Ghizari, a declarat, joi, că deşi competiţia în Uniunea Europeană există, aceasta nu este foarte strânsă, iar compania nu trebuie decât să prevadă cerinţele clienţilor, după deschiderea graniţelor UE, informează AMOS News. Directorul Transfond a apreciat că 'pentru Transfond, pătrunderea în acest mediu competitiv (n. red.- UE) reprezintă o nouă provocare'.

În acest moment România este pusă în faţa mai multor provocări, de la introducerea Sistemului Electronic de Plăţi, până la introducerea monedei unice.

Despre moneda europeană, directorul Emil Ghizari este de părere că: 'doar piaţa ne va spune când este momentul oportun. Am văzut că marii clienţi sunt aproape mereu aceeaşi, putem spune că deocamdată ei sunt piaţa noastră şi de aceea, plaţile în monedă unică ar putea fi afectate. Trecerea se va face mai târziu, dar sigur'.

Începând de astăzi, România găzduieşte a XI – a Conferinţă a Caselor de Compensare din Europa Centrală şi de Est, organizată de Transfond. Conferinţa ICCI întruneşte reprezentanţi importanţi ai caselor de compensare, ai băncilor, companiilor şi autorităţilor de reglementare din Europa care activează în domeniul plăţilor.

În cadrul conferinţei se vor dezbate subiecte din domeniul sistemelor de plăţi, crearea zonei unice a plăţilor în euro, provocările pe care aceasta le aduce şi standardele de implementat pentru crearea zonei unice de plăţi.

Conferinţa se va desfăşura în perioada 26- 27 octombrie 2006.

domeniu: 
categorie: