Impactul Volatilităţii Pieţelor Specifice asupra Companiilor din Comerţul Internaţional cu Mărfuri

Master Chem Oil are deosebita organizează conferinţa inaugurală pe tema Impactului Volatilităţii Pieţelor asupra Companiilor din Comerţul Internaţional cu Mărfuri – Analiză şi Posibile Soluţii. Evenimentul va avea loc vineri, 6 Mai 2011, în cadrul Hotelului Ramada Nord Bucureşti.

Este prima iniţiativă de acest fel a unei companii private, care va analiza tranzacţiile şi operaţiunile comerciale internaţionale cu mărfuri din mai multe puncte de vedere, cu un accent deosebit pe strategiile de protecţie împotriva fluctuaţiei preţurilor (hedging), la care se vor adăuga dezbateri privind diverse modalităţi şi soluţii de îmbunătăţire a fluxului comercial în contextul unei volatilităţi ridicate a pieţelor de referinţă. 

Evenimentul face parte din dorinţa Master Chem Oil de a furniza informaţii strategice şi utile diferiţilor jucători din pieţele specifice de comerţ internaţional cu mărfuri cu privire la aspectele cheie ce caracterizează tendinţele actuale din piaţă, de a căuta noi scenarii de dezvoltare a comerţului cu ajutorul unor experţi de top din domeniu şi de a asista participanţii în dezvoltarea relaţiilor de afaceri.

Grupul de oratori cuprinde reprezentanţi ai mediului de afaceri din România, ai mediului universitar din Londra şi din Geneva, precum şi reprezentanţi ai unor renumite firme de avocatură din Marea Britanie şi Elveţia. 

Subiectele abordate:
•Strategii de Hedging din Perspectiva Producătorilor
•Strategii de Hedging – Concepte şi Limite / Riscuri Specifice în Pieţele Volatile 
•Geneva : Posibila Soluţie în Găsirea Stabilităţii pe o Piaţă Volatilă. Ghidul de Supravieţuire al Companiilor de Comerţ Internaţional cu Mărfuri 
•Hedging şi Sancţiuni – Un Ghid al Principiilor Legale Internaţionale
•Probleme Curente care Afectează Fluxul Comercial de Mărfuri la Nivel Global / Situaţiile de Forţă Majoră şi Sancţiunile Aplicate în Orientul Mijlociu 
•Litigii – Câteva Studii de Caz
•Gestionarea Riscului de Preţ la Mărfuri cu Ajutorul Instrumentelor Financiare Derivate – O Abordare Cantitativă
•Strategii de Atragere a Investiţiilor Externe şi de Păstrare a Valorii Afacerii  în Perioade Economice Volatile

Participanţi:

Evenimentul va reuni profesionişti implicaţi în comerţul internaţional cu mărfuri, managementul riscurilor, în domeniul bancar intern şi internaţional specializaţi în finanţarea structurilor financiare comerciale, trezorerie, managementul afacerilor comerciale şi consultanţă. De asemenea, acest eveniment de o zi reprezintă o oportunitate pentru crearea de noi relaţii de afaceri între entităţile finanţatoare / investitori / diferiţi furnizori de servicii financiare şi companii active în domeniul comercial. 

Evenimentul va începe la ora 9:00 şi se va termina cu un cocktail găzduit de către
Master Chem Oil în sala Crystal a Hotelului Ramada Nord între orele 18:00 şi 20:00.

domeniu: 
categorie: