Iuliana Tudor câştiga pentru a doua oara premiul A.P.T.R.

Iuliana Tudor si echipa “O data-n viata” de la TVR 1 au castigat pentru a doua oara premiul A.P.T.R. pentru cea mai buna Emisiune Muzicala. Iuliana, alaturi de producatorii Elise Stan si Titus Munteanu, si-a ridicat premiul aseara, in cadrul Galei Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania, care s-a desfasurat la Teatrul National Bucuresti.

Inspirata de Mircea Badea, care a ridicat un premiu in numele lui Victor Ciutacu chiar inainte ca ea sa urce pe scena sa-si primeasca trofeul, Iuliana Tudor a spus in discursul de multumire:

“Anul viitor voi inscrie in competitia A.P.T.R.  editia de la <O data-n viata> care ii va avea protagonisti pe Mircea Badea, Mihai Gadea si Victor Ciutacu”. Declaratia i-a luat prin surprindere pe jurnalistii antenelor, dar a starnit amuzamentul si apalauzele publicului, care si-a imaginat imediat cum ar arata cei trei in costum popular, cantand si dansand pe muzica folclorica.

TVR si-a adjudecat aseara 15 premii A.P.T.R. acordate celor mai bune productii de televiziune ale anului 2010. Printre aceastea, Dan Bittman a ridicat premiul pentru Divertisment castigat cu emisiunea „Dănutz SRL”, Luca Niculescu a fost premiat cu distinctia “Cea mai buna Emisiune Magazin” pentru  „Fără frontiere” de la TVR 1, iar "Reportajele Jurnalului", o rubrica noua a Telejurnalului de la TVR 1, a luat premiul pentru Reportaj de jurnal, cu "Romanul din Brigada Gurkha" realizat de Alina Grigore.

Gala Premiilor A.P.T.R. poate fi urmarita in reluare pe TVR 1 miercuri, 8 iunie, de la orele 22.10.

domeniu: 
categorie: