MDRT invită turiştii la distracţie pe litoral

Lampioane zburătoare, nopţi de muzică house, vacanţe gratuite în România şi petreceri pe autostradă - sunt doar câteva dintre surprizele pe care Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) le-a pregătit turiştilor în acest week-end cu ocazia deschiderii noului sezon estival.

Distracţia a început încă de pe drumul spre mare. Turiştii care au mers pe autostrada Bucureşti - Constanţa, vineri, 29 aprilie, între orele 11.00 şi 22.00, au putut face un popas în parcarea de la kilometrul 20. Ei au fost întâmpinaţi aici de organizatori, MDRT şi Bilbor, cu  muzică antrenantă, cu băuturi răcoritoare şi apă minerală oferite gratuit. Mai mult, ei au putut participa la tombola „Redescoperă România“, unde au şansa să câştige una din cele 10 vacanţe în România, pentru două persoane, oferite de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, cu sprijinul operatorilor economici şi al asociaţiilor care activează în domeniul turistic. Pentru a participa la tombolă, participanţii trebuie să-şi lipească pe maşina personală autocolantul cu brandul turistic al României, să completeze talonul de pe verso şi să-l depună în urnele speciale.

Tombola „Redescoperă România“ continuă şi pe litoral. Autocolantele şi taloanele de concurs pot fi găsite în tot acest week-end la staţiile de plecare - sosire ale telegondolei de la Mamaia, la festivalul Sunwavefest 09 şi la recepţiile unor hoteluri de pe întregul litoral.

Tinerii, şi nu numai, sunt aşteptaţi pentru trei nopţi de muzică house. Într-un cort amenajat pe plaja din Mamaia, în fiecare noapte a acestui week-end, DJ de top vor mixa în cadrul festivalului Sunwavefest 09, iar muzica house va fi la ea acasă. Cei mai buni dansatori vor primi materiale promoţionale din partea MDRT şi vor putea câştiga vacanţe în România, participând la tombola „Redescoperă România“. Festivalul de house, Sunwavefest 09, este susţinut, la nivel de imagine, de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Cerul litoralului va fi împânzit sâmbătă noaptea de 5.000 de lampioane zburătoare, branduite cu logo-ul turistic al României. Acestea vor fi lansate la miezul nopţii din mai multe staţiuni de la malul mării. Evenimentul este organizat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Toate acţiunile desfăşurate anul acesta pe litoral şi susţinute de MDRT sunt finanţate exclusiv din fonduri private de către companii care doresc să promoveze imaginea turismului românesc.

domeniu: 
categorie: