Miniştrii clujeni nu vor candida la alegerile locale

Nici unul dintre membrii Guvernului nu va candida la alegerile locale din Cluj. Ministrul de stat Ioan Rus a spus că liderii PSD nu doresc să înşele electoratul. Grupul clujenilor din Guvern este compus din ministrul Internelor şi Administraţiei, Ioan Rus, din negociatorul-şef cu Uniunea Europeană, Vasile Puşcaş, din şeful Agenţiei pentru Strategii Guvernamentale, Vasile Dâncu, din secretarul de stat de la Transporturi, Sorin Bota şi din purtătorul de cuvânt al Guvernului, Despina Neagoe. Pe primul loc de pe lista candidaţilor pentru Consiliul Judeţean se află preşedintele executiv al PSD Cluj, Vasile Soporan, care va candida şi pentru postul de primar iar pe locul doi este directoarea Regiei Autonome a Domeniului Public, Mihaela Rozor, care este şi şefa organizaţiei de femei a PSD Cluj.

Actualul preşedinte al Consiliului Judeţean, Graţian Şerban, este abia pe poziţia a treia iar cea de-a patra poziţie este ocupată de fostul subprefect, Dănuţ Canta. Pe locul cinci este vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Liviu Medrea.

Pentru Consiliul Local, lista de candidaţi din partea PSD este deschisă de preşedintele organizaţiei municipale, consilierul local Ştefan Dimitriu, pe locul doi se află şeful Direcţiei de Sănătate Publică. Ştefan Florian iar pe poziţia a treia preşedintele organizaţiei de tineret a PSD din judeţul Cluj, consilierul local Remus Lăpuşan.

domeniu: 
categorie: