Monica Macovei a devenit membra in adunarea parlamentara Euronest

Adunarea Parlamentara Euronest s-a constituit astazi la Bruxelles, cuprinzand membri ai Parlamentului European si ai parlamentelor din Armenia, Azerbaijan, Georgia, Moldova si Ucraina.

Euronest va asigura cooperarea la nivel parlamentar cu privire la reforme politice, sociale si economice in aceste tari. Euronest va prezenta de asemenea un raport pe aceste chestiuni la reuniunea Parteneriatului Estic de la Varsovia in septembrie 2011, in timpul Presedintiei poloneze a UE.

Monica Macovei este reprezentantul Grupului politic al Partidului Popular European in grupul de lucru cu privire la regulile de functionare a Euronest si membra a Comisiei pentru afaceri politice, drepturile omului si democratie in Euronest.

Monica Macovei este europarlamentar in grupul Partidului Popular European (PPE), aleasa pe lista Partidului Democrat Liberal din Romania. Este membru al Comisiei pentru Libertati Civile, Justitie si Afaceri Interne (LIBE) si al Comisiei pentru Control Bugetar (CONT), precum si supleant in Comisia pentru Afaceri Externe (AFET) si presedinta a Delegatiei interparlamentare de cooperare UE-Republica Moldova.

domeniu: 
categorie: