MTV Romanian Music Awards 2005 - Ediţia a treia

MTV România organizeaza pe data de 28 Aprilie 2005, la Sala Palatului, cea de-a treia ediţie a MTV Romanian Music Awards. La MTV Romanian Music Awards 2005 vor participa cei mai cunoscuţi artişti români, staruri internaţionale, personalitaţi din diverse domenii şi vedetele lumii mondene.
Evenimentul va fi transmis LIVE pe MTV, începând cu ora 20:00, dar de la ora 19.00 va fi transmisa ceremonia 'covorului rosu', din fata Salii Palatului!

Ediţia din acest an se anunţa a fi extrem de incitanta. Nu vor lipsi din spectacol recitalurile extraordinare ale unor celebri artişti internaţionali aflaţi la prima vizita în România, concepte scenografice originale, şi multe alte surprize pe care MTV le pregateşte pentru publicul sau spectator.

Printre cei care vor susţine recitaluri se numara Activ, Morandi, Simplu, Proconsul, Viţa de Vie, Pepe, Bitza, Nicola, Voltaj, Akcent şi proiecte deosebite printre care enumeram Impact feat. Ca$$a Loco, HiQ feat. Vank şi Corina feat. Smiley&Don Baxter, care vor lansa saptamâna viitoare, în exclusivitate la MTV varianta videoclip a acestei piese.

Momente deosebit de importante în cadrul evenimentului vor reprezenta şi recitalurile artiştilor straini, MTV România aducând cu ocazia evenimentului, nume importante din industria muzicala internaţionala promovate la nivel modial prin reţeaua MTV International:

Danzel - Belgianul Johan Waem, al carui nume de scena este inspirat de actorul sau preferat, Denzel Washington, a fost descoperit la un concurs pentru tinere talente, şi astfel a avut şansa de a înregistra un prim single care a facut furori în întreaga lume - megahitul “Pump It Up” a fost declarat cel mai popular cântec dance din aceasta vara, în Europa.

Despina Vandi - Frumoasa grecoaica a studiat filozofia, psihologia şi ştiinţele educaţiei înainte de a se lansa în cariera muzicala. A colaborat cu cei mai celebri artişti şi producatori greci, doborând toate recordurile de vânzari cu albumul “Gia”, pentru care a primit numeroase premii naţionale şi internaţionale.

MTV pregateşte pentru ediţia din acest an prezenţa a înca unui artist cu renume internaţional, a carui identitate va fi dezvaluita ulterior.

“MTV Romanian Music Awards 2005 reprezinta o festivitate care va da masura valorii muzicii româneşti din perioada februarie 2004 – februarie 2005”, a declarat Giovanni Francesco, Director Muzical şi Relaţii cu Artiştii al MTV România.

Gazda evenimentului va fi binecunoscutul DJ de la Radio Guerilla Mihai Dobrovolschi, o prezenţa remarcabila în peisajul media autohton.

Nominalizaţii pentru fiecare categorie premiata în cadrul MTV Romanian Music Awards 2005 au fost aleşi în urma voturilor exprimate de peste 20 de reprezentanţi ai caselor de discuri româneşti şi de peste 200 de telespectatori fideli ai MTV România.

domeniu: 
categorie: