Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

A murit deputatul PSD Corneliu Dida

Deputatul PSD de Constanţa, Corneliu Dida a murit, marţi, la vârsta de 65 de ani, din cauza unui cancer la colon. Deputatul PSD a fost diagnosticat cu cancer la colon la sfârşitul anului trecut, când a avut o criză abdominală şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale.

Corneliu Dida s-a născut în 1942 la Constanţa, era căsătorit şi avea patru copii. A fost membru al Alianţei pentru România în perioada octombrie - noiembrie 2000, iar din 2004 a devenit deputat al PSD Constanţa.
În anul 1969, a absolvit Facultatea de Medicină Generală din Bucureşti, secţia diabetologie.

domeniu: 
categorie: