Program de lucru cu publicul la DGITL Sector 4 pentru înscrierea mijloacelor de transport

Direcţia Generală de Impozite şi Taxe Locale Sector 4 informează că în perioada 27 – 30 Decembrie 2011, deţinătorii de mijloace de transport au posibilitatea de a le înscrie şi radia.

În acest sens, în intervalul menţionat, între orele 8.30 – 14.00, persoanelor fizice le stă la dispoziţie sediul D.G.I.T.L. Sector 4 situat în str. Niţu Vasile nr. 50 – 54, iar persoanelor juridice, cel din şos. Olteniţei nr. 37 – 39. 
        
Precizăm că, pentru plata taxelor şi impozitelor, programul cu publicul rămâne suspendat până pe data de 3 ianuarie 2012, măsura fiind adoptată în vederea efectuării  operaţiunilor informatice la baza de date electronică, specifice închiderii/ deschiderii anilor fiscali.
         
Totodată, reamintim contribuabililor din Sectorul 4 că, în conformitate cu legislaţia în vigoare, la efectuarea oricăror operaţiuni fiscale, inclusiv emiterea notei de plată, este obligatorie prezentarea titularului sau a împuternicitului, identificarea contribuabililor făcându-se pe baza actului de identitate.

domeniu: 
categorie: