Error message

  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; nodequeue_queue has a deprecated constructor in include_once() (line 1105 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_display has a deprecated constructor in require_once() (line 3139 of /home/amosnew/public_html/arhiva/includes/bootstrap.inc).
  • Deprecated function: Methods with the same name as their class will not be constructors in a future version of PHP; views_many_to_one_helper has a deprecated constructor in require_once() (line 113 of /home/amosnew/public_html/arhiva/profiles/openpublish/modules/contrib/ctools/ctools.module).

Situaţia traficului rutier la ora 12.00

La această oră, la Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române nu sunt anunţate drumuri naţionale blocate.

Precizăm însă că, din pricina numărului mare de automobilişti care au ales să petreacă noaptea de revelion în zonele montane, în special în staţiunile de pe Valea Prahovei, valorile de trafic sunt intense pe DN1. Astfel, în zona oraşului Comarnic şi pe tronsonul Sinaia - Buşteni se circulă îngreunat pe sensul de mers către Braşov.
În acest context, le reamintim conducătorilor auto ruta pe care o pot utiliza în scopul evitării aglomeraţiei pe Valea Prahovei: DN1A Ploieşti Vălenii de Munte Cheia Săcele Braşov.
Pentru evitarea producerii unor accidente rutiere, le recomandăm celor de la volan să adapteze în permanenţă viteza la situaţia concretă de drum şi vizibilitate şi, în condiţii de aderenţă scăzută a pneurilor la suprafaţa de rulare, să nu acţioneze brusc mecanismele de direcţie şi frânare ale autovehiculului
domeniu: 
categorie: