Sorin Oprescu va participa la deschiderea expoziţiei 'Bucureştiul Verde'

Primarul General, Sorin Oprescu, va participa la deschiderea expoziţiei de desene, ’’Bucureştiul Verde’’, mâine, 1 iunie, în Centrul Istoric, începând cu ora 10.30.

Copii de la patru scoli generale din Capitala vor desena in Centrul Istoric un Bucuresti mai verde.
Desenele vor ramane in Centrul Istoric pana in data de 1 iulie, urmand ca apoi sa fie expuse in parcurile din Capitala. Fiecare desen expus va fi premiat cu rechizite scolare.

Intreaga expozitie va reuni peste 500 de desene realizate de prescolari sau elevi din ciclul primar de invatamant, din cadrul a 21 de unitati scolare.

Cu ocazia Zilei Mondiale a Mediului (5 iunie), Primaria Municipiului Bucuresti, prin expozitia de desene, ’’Bucurestiul Verde’’,  se adreseaza in special genaratiei tinere cu scopul de a constientiza importanta aspectelor de mediu si a se implica activ in potentiala rezolvare a poluarii generata de activitatile umane.

Astfel, sunt vizate problemele curente, de actualitate si interes la nivel international, respectiv: energie regenerabila, reciclarea si beneficiile ei, schimbari climatice, incalzire globala, dezvoltare durabila, eco certificare, etc.

domeniu: 
categorie: