Publicat: 12 Februarie, 2017 - 17:43

Anul acesta vara se prelungeşte cu încă trei zile de distracţie pentru iubitorii de muzică, artă şi vacanţă: pe domeniul Teleki din Gorneşti, Mureş, festivalul AWAKE urmând a îşi începe povestea în weekendul 1 – 3 Septembrie. 

Printre artiştii confirmaţi la prima ediţie se numără Rag'n'Bone Man, revelaţia muzicală a anului, Tom Odell, dar şi trupe ungureşti şi româneşti, ca Mary PopKids, Subcarpaţi, Golan, Jurjak şi Les Elephants Bizarres. AWAKE îşi propune trei zile în care participanţii se vor putea bucura de concerte şi party-uri, vor putea petrece până în zori alături de prieteni vechi şi noi, îşi vor putea exprima liber creativitatea sau vor putea lenevi fără remuşcări la umbra copacilor.

Amplasat în inima Transilvaniei, domeniul Teleki din Gorneşti include un parc dendrologic de 6,5 hectare, cu arbori seculari şi poieniţe încântătoare, ce înconjoară castelul Teleki, monument arhitectural din secolul al VIII-lea, supranumit de localnici "cel mai frumos castel din Ardeal". Natura şi istoria au creat aici un loc de joacă de poveste, un spaţiu perfect pentru o explozie de culoare, sunete şi good vibes. AWAKE îşi propune să ofere publicului o experienţă eclectică, concentrându-se nu doar pe muzică, dar şi pe armonia dintre natură şi artă, integrând în peisajul feeric al domeniului Teleki diverse elemente creative, precum instalaţii artistice, proiecţii video, teatru interactiv sau sesiuni de spoken word poetry.

Până pe 23 Februarie, abonamentele Speed Bird pentru cele trei zile de AWAKE s-au pus în vânzare la preţul de 101 lei, respectiv 125 lei, incluzând camping, pe site-ul eventim.ro şi la magazinele partenere.