Publicat: 5 August, 2013 - 16:43
Mulți politicieni ar trebui să se teamă de ceea ce Omar Hayssam ar avea de declarat, a declarat, luni, şeful statului, Traian Băsescu, subliniind că pentru el este "un subiect închis"."
 
Aşa cum v-am spus, pentru mine problema Omar Hayssam este închisă. Obiectivul meu a fost un obiectiv de cinci ani îl văd adus înapoi în ţară, este aici, este treaba instituţiilor, în mod deosebit al Justiţiei discute cu el şi despre el', a spus Băsescu, la Palatul Cotroceni.

 

Întrebat dacă are motive se teamă de ceea ce ar putea spune Omar Hayssam, preşedintele Băsescu a spus nu are nici 'o minimă tresărire', întrucât nu l-a cunoscut pe omul de afaceri sirian decât cu prilejul crizei ostaticilor din Irak.

'Nici măcar nu-mi produce o minimă tresărire pentru că eu nu l-am cunoscut pe Omar Hayssam până nu a cerut să se ducă după ostatici, după jurnalişti. Cu mine nu a avut nicio tranzacţie şi niciun sprijin', a spus şeful statului.

El a afirmat că mulţi politicieni ar trebui să se teamă de ceea ce ar putea spune Omar Hayssam.

'Mulţi, dar asta este treaba justiţiei', a răspuns Băsescu la întrebarea ce politicieni români ar trebui să se teamă de ce ar putea spune Omar Hayssam.