Publicat: 28 Septembrie, 2017 - 14:40

    Salonul de Carte Bookfest revine la Iasi, intre 6 si 8 octombrie, alaturi de Festivalul International de Literatura si Traducere (FILIT);
    Editurile anunta reduceri cuprinse intre 20% si 90% fata de pretul de coperta;
    Cele mai importante carti ale autorilor invitati la FILIT vor putea fi gasite la Bookfest Iasi 2017;

Salonul de Carte Bookfest revine la Iasi, cu o noua editie, alaturi de Festivalul International de Literatura si Traducere (FILIT), intre 6 si 8 octombrie, in  Piata Unirii. Astfel, cititorii pot gasi intr-un singur loc cartile invitatilor (FILIT), de la traducerile unor scriitori cu renume international, la cele mai recente volume ale autorilor din Romania. La Bookfest Iasi, programul de vizitare este zilnic, de la 10 la 20, iar accesul publicului este liber.

Iesenii vor fi asteptati cu circa 8.000 de volume din cele mai variate domenii, cu reduceri substantiale la cartile unora dintre cele mai importante edituri din Romania: Humanitas, Grupul Editorial ART, All, Nemira, Corint, Paralela 45, Trei, Herald, Litera, Niculescu, Gama si multe altele. Ofertele expozantilor vor include reduceri nominale care merg pana la 90%, dar si oferte de tip „pachet cadou” sau carti la pret unic.