Publicat: 18 Noiembrie, 2016 - 14:29

Începe o nouă ediție a festivalului "Zilele toamnei Rustic Food", cu multe bunătăți de toamnă. 
Cum am intrat deja în Postul Crăciunului, bucătarii vor pregăti fel de fel de rețete cu legume la grătar. Gospodinele aduc și zacuscă proaspătă, bună de te lingi pe degete. La târg veți găsi și castane coapte, dar și gogoși și cozonaci tradiționali moldovenești, iar vinul fiert cu scorțișoară va completa meniul.
Pentru cei ce nu țin post, vom pregăti un adevărat festin la grătar. Vedetele târgului vor fi și de această dată prepeliţele gătite după o reţetă veche, tradiţională. Nu vor lipsi sărmăluţele în foi de varză clocotite la foc mic la tuci, tochitura, coastele de porc fierte în bere și mititeii boiereşti, toate făcute cu mare dichis de bucătarii de la Restaurantul "Taverna Calului".
Avem și brânzeturi de toate felurile, aduse de producători din Sibiu, dar și plăcintă cu brânză dulce sau sărată, plăcintă cu dovleac, cu gutui și cu mere.