Publicat: 9 Februarie, 2017 - 13:26

Trupa de melodic metal Scarlet Aura aduce în România spectacolul de lansare a noului album "Falling Sky" în club Quantic, din Bucureşti, pe 27 Aprilie.

Invitaţii speciali, momentele surpriză, dar şi play-listul pe măsură promit publicului o seară de exepţie.

Semnat cu casa de discuri din Germania "Pure Rock Records", albumul "Falling Sky" a fost adus în atenţia publicului de către Scarlet Aura odată cu turneul susţinut alături de Tarja Turunen în Octombrie anul trecut, conţine 11 melodii dintre care un bonus track - radio edit şi a fost produs de celebrul Roy Z - producătorul lui Bruce Dickinson, Helloween, Rob Halford şi al altor mari artişti.

Track - list:

1. Immortal In Your Eyes

2. Colour Blind

3. You`re Not Alone

4. My Own Nightmare

5. Chasing White Horses

6. Falling Sky

7. Silent Tears

8. Shamanic Eye

9. Fortune Teller

10. Riding like the wind

11. Silent Tears – radio edit

Albumul "Falling Sky" poate fi achiziţionat de pe: 1. PureRockRecordsShop - puresteel-shop.com/SCARLET-AURA-Falling-Sky-2 2. i-tunes - itunes.apple.com/us/album/falling-sky/id1164447272 3. Amazon - amazon.de/dp/B01K0TPG8Q/ref=dm_rogue_cd sau direct de la managementul trupei, cu autografe: contact @ scarletaura.net

Scarlet Aura s-a înfiinţat în 2013 sub numele de "AURA" şi a lansat în 2014 primul disc "The Rock Chick", a câştigat prima ediţie în Bulgaria a "Black Sea Battle of the Bands" din cadrul "Kavarna Rock Fest", a cantat alături de trupe ca Accept, Nazareth, Helloween, Europe, schimbându-şi numele la cerinţa agenţiei de management care a explicat nevoia unei denumiri unice in piaţa muzicala.

Biletele se gasesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro - iabilet.ro/site/event/28057/ (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Hard Rock Cafe, Beraria H, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman , IQ BOX - Telekom, reteaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara)

Mai multe informaţii sunt disponibile pe facebook.com/scarletaura/