Sâmbătă, 13 Ianuarie, 2018 - 19:48
Programul de guvernare ramane juramantul politic, pe care l-am depus in fata electoratului

"Am crezut, cred si voi continua sa cred in forta colectiva a partidului, in capacitatea de analiza, de pregatire si de luare a deciziilor. Intotdeauna, coeziunea in partid a fost alimentata de calm, echilibru si inteligenta, izvorate din dorinta de a face bine pentru tara. Programul de guvernare, prezentat in campania electorala de catre presedintele Liviu Dragnea, aprobat in Parlamentul Romaniei, a fost si ramane juramantul politic, pe care l-am depus in fata electoratului si pe care trebuie sa il ducem la indeplinire.

Sâmbătă, 13 Ianuarie, 2018 - 13:35

Membrii PSD spun că partidul trebuie să rămână unit, să nu cedăm în faţa nimănui a declarat Liviu dragnea, aflat la Vaslui, în cadrul turneului său prin Moldova.

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la Vaslui, după ce a participat la o întâlnire cu membrii de partid din organizaţia judeţeană, că e important ca partidul să rămână unit.

Sâmbătă, 13 Ianuarie, 2018 - 11:13

În cadrul întâlnirii avute vineri cu premierul Tudose, vicepreşedintele Ford, Andrew McCall, a prezentat stadiul de dezvoltare al investiţiei companiei, precum şi proiectele de perspectivă pentru uzina de la Craiova.

Sâmbătă, 13 Ianuarie, 2018 - 11:00

Într-un interviu acordat recent unui site de știri Alexandru Cumpănașu,  Președintele Coaliției Naționale pentru Modernizarea României , face o dezvăluire gravă despre unii ambasadori din UE, care s-ar face vinovați de un trafic de influență:  

Vineri, 12 Ianuarie, 2018 - 18:41

Printre elementele de bază se numără componentele și accesoriile XPG Gaming, cum ar fi modulele de memorie RGB cu design brevetat și noul SSD NGSFF PCIe, memorii NV-DIMM, accesorii mobile și aplicații AI

Joi, 11 Ianuarie, 2018 - 10:25
Să nu se plătească chirie pentru palatul Elisabeta timp de un an!

Premierul Tudose a declarat la un post TV că a primit o solicitare din partea ”Casei Regale”:

Luni, 8 Ianuarie, 2018 - 19:39

 DECLARAŢIILE PREŞEDINTELUI PNL, LUDOVIC ORBAN, LA FINALUL BIROULUI EXECUTIV AL PNL - 8 IANUARIE 2018

Ludovic Orban, preşedinte PNL:

Astăzi am reluat activitatea politică prin reuniunea Biroului Executiv al Partidului Naţional Liberal.

Cartea Neagră a guvernării PSD- ALDE

În cadrul reuniunii am discutat mai multe chestiuni şi am luat câteva decizii , până săptămâna viitoare vom finaliza analiza critică a guvernării pe primul an de guvernare, Cartea neagră a guvernării, un an pierdut pentru România, pe care o vom face publică după aprobarea în Biroul Executiv.

Luni, 8 Ianuarie, 2018 - 00:13

Mircea Drăghici, deputat PSD în Parlamentul României, a transmis o scrisoare către Klaus Iohannis după discursul președintelui de la CSM. 

Scrisoarea unui român către președintele său!

Domnule Președinte,

Ați participat la ședința CSM – forul suprem al magistraturii române. Aveți acest acest drept, ați mai facut-o! Este un atribut firesc, constituțional, al președintelui țării în relația cu o instutuție fundamentală a statului român.

Vineri, 5 Ianuarie, 2018 - 20:31
Cei care aveau acces la Ambasada SUA când veneau reprezentaţi ai Departamentului de Stat sunt cei agreaţi de sistem

Elena Udrea lansează noi acuzaţii la adresa ziariştilor abonaţi ai 'statului paralel'. Într-o intervenţie prin telefon la România TV, ea afirmă că PDL a plătit bani grei direct către jurnalişti cunoscuţi, în timpul campaniei electorale. "Din partea partidului s-au făcut sponsorizări şi către jurnalişti. Există jurnalişti care au scris, cu mâna lor, bileţele cu sume de bani".

Luni, 1 Ianuarie, 2018 - 14:55

În mesajul său de Anul Nou, papa Francisc a spus că anul 2017 a fost tulburat de război, minciuni şi nedreptate şi i-a îndemnat pe oameni să îşi asume responsabilitatea pentru acţiunile lor, informează Reuters.

La ultimul său eveniment public din 2017, slujba de vecernie ţinută la Bazilica Sfântul Petru, suveranul pontif a spus că umanitatea a ''irosit şi a rănit'' anul '' în multe feluri provocând decese, minciuni şi nedreptăţi''.

Luni, 1 Ianuarie, 2018 - 14:45
Adevărat este doar că a avut loc în Poiană!

Urmare a unor afirmatii aparute in mass-media (calificate drept „fake news”) cu privire la participarea ministrului Petre Daea la " cea mai scumpă petrecere organizata in România, la Poiana Brasov", pentru corecta informare a  celor dornici să se informeze corect, ministrul Agriculturii face urmatoarele precizări:

Luni, 1 Ianuarie, 2018 - 14:00

Cancelarul german Angela Merkel a insistat asupra întăririi coeziunii la nivelul Uniunii Europene, care va fi 'problema decisivă' în anii următori, potrivit textului unei alocuţiuni pe care cancelarul german o va rosti cu prilejul încheierii anului, relatează duminică AFP.

'Un număr de 27 de state din Europa trebuie încurajate mai mult ca niciodată să formeze o comunitate solidară. Aceasta va fi problema decisivă a anilor următori', a declarat cancelarul german al cărui discurs va fi difuzat duminică seara la televiziune. 

Luni, 1 Ianuarie, 2018 - 00:00

Tuturor cititorilor și colaboratorilor Agenției AMOS News le adresăm un ...călduros „La mulți ani!”. Mulți, pentru că sperăm ca măcar vreunul dintre ei să fie mai bun decât acesta, de care se pare că ne despărțim fără regrete!

Duminică, 31 Decembrie, 2017 - 18:00

Președintele României, Klaus Iohannis, a transmis duminică, 31 decembrie a.c., tradiționalul mesaj adresat românilor cu prilejul Anului Nou. Șeful statului afirmă că anul 2017 a fost un an al încercărilor, dar a elogiat protestele de stradă prin care „societatea românească și-a demonstrat pe deplin maturitatea și atașamentul față de valorile democrației”.

Sâmbătă, 30 Decembrie, 2017 - 14:41
De fapt, o lupoaică care dă dovadă de „lipsă crasă de bun simț și pregătire diplomatică”...

 

Joi, 28 Decembrie, 2017 - 09:10

Cuvântul Preafericitului Părinte DANIEL, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, la momentul comemorativ dedicat Preşedintelui Academiei Române, Ionel-Valentin Vlad, miercuri, 27 decembrie 2017:

Un cercetător al luminii fizice şi un iubitor al luminii spirituale
- Academicianul Ionel-Valentin Vlad -

Îndurerată familie,
Îndoliată adunare,

În urma trecerii la cele veşnice, în data de 24 decembrie 2017, a Domnului Ionel-Valentin Vlad, Preşedintele Academiei Române, vă adresăm cuvântul nostru de sincere condoleanţe şi profundă compasiune.

Vineri, 22 Decembrie, 2017 - 12:38

În România a avut loc o revoluţie, indiferent de ceea ce se străduiesc să acrediteze cei cărora acest act de demnitate nu le este pe plac, atrage atenția fostul preşedinte Ion Iliescu, preşedinte de onoare al PSD. 

Vineri, 22 Decembrie, 2017 - 09:19

Ca urmare a votului privind modificarea legilor justiției din România, președintele PPE, Joseph Daul, a făcut următoarele declarații:
 
„Astăzi este o zi tristă pentru România și pentru toți cetățenii români care au protestat în stradă pentru a apăra independența justiției. Separarea puterilor în stat este un pilon al democrației. Sistemul de justiție nu ar trebui pus niciodată sub control politic într-un stat membru al Uniunii Europene. Acțiunile majorității politice condusă de socialiști subminează statul de drept din România. Sunt simptome ale unei democrații bolnave. 

Joi, 21 Decembrie, 2017 - 21:58
”Nu putem pune instituțiile peste cetățeni, instituțiile trebuie să servească cetățenii, inclusiv justiția”

”Mă bucură că ambasadorii statelor UE sunt preocupați, în calitatea de parteneri, de prieteni ai României, de evoluțiile din România. E un aspect pozitiv. Citind această scrisoare și analizând-o, îmi dau seama de două ipoteze care au stat la baza aserțiunilor făcute în această scrisoare. Prima ipoteză pe care nu vreau s-o iau în considerare e o bănuială de rea intenție.

Joi, 21 Decembrie, 2017 - 12:50

Mesajul ministrului afacerilor interne, Carmen Daniela Dan, pentru absolvenţii şcolilor de agenţi şi subofiţeri ale Ministerului Afacerilor Interne - decembrie 2018

Momentul de astăzi, unic în viaţa dumneavoastră, este mărturia faptului că alegerea făcută în urmă cu un an, aceea de a urma o carieră în Ministerul Afacerilor Interne, a fost cea corectă.

Marţi, 19 Decembrie, 2017 - 13:52
Creşterea preţurilor la alimente, energie, bunuri şi servicii, creşterea ratelor la bănci, devalorizarea monedei naţionale, prăbuşirea investiţiilor, creşterea deficitelor, sunt tot atâtea semnale îngrijorătoare

INTERVENŢIA SENATORULUI PNL ALINA GORGHIU, ÎN NUMELE GRUPULUI PARLAMENTAR, ÎN PLENUL SENATULUI PE TEMA MODIFICĂRII LEGII 303 PRIVIND STATUTUL JUDECĂTORILOR ŞI PROCURORILOR:

"Doamnelor şi domnilor senatori,
De la tribuna Senatului, în acest moment important, doresc sa va transmit atât dumneavoastră, colegilor senatori, cât şi cetăţenilor câteva mesaje ferme:

Marţi, 19 Decembrie, 2017 - 13:41

Preşedinte PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, a semnat următoarea declaraţie de presă: 
''Măiestria bugetării pe care dna Firea o realizează prin ultima rectificare şi prin suma alocată recent către companiile municipale constă în deturnarea perfect acoperită birocratic a 25% din bugetul Capitalei către interesele găştii dnei primar.

Duminică, 17 Decembrie, 2017 - 15:03

DISCURSUL PREŞEDINTELUI PNL, LUDOVIC ORBAN, SUSŢINUT LA CONGRESUL ORGANIZAŢIEI FEMEILOR LIBERALE:

"Încă persistă în mentalitate, în percepţia publică, un soi de conservatorism. Încă există, din păcate, o rezervă faţă de capacitatea femeilor de a face performanţă la vârf. Dar, vă spun că şi în rândul doamnelor există încă o reţinere interioară de a intra cu adevărat într-o competiţie pe picior de egalitate cu bărbaţii pentru ocuparea poziţiilor importante ocupate în partid, în administraţia locală şi în stat.

Joi, 7 Decembrie, 2017 - 13:07

Parlamentul are menirea de a legifera, de o manieră vizionară și asumată care sunt atribuțiile, competențele și prerogativele fiecărei puteri, autorități sau instuții a statului. Parlamentul trebuie să elaboreze legislația primară pentru reforma marilor sisteme publice: administrație, sănătate, învățământ, infrastructura, asistenta socială.

Miercuri, 6 Decembrie, 2017 - 10:23
„Manifestanți ai luptei pentru Justiție au ajuns "toți ziariștii mercenari de la Roșia Montană”, care ar trebui ei înșiși să fie în pușcărie”

 Alina Mungiu Pippidi a declarat la B1TV că „Ziariștii mercenari ar trebui ei înșiși să fie în pușcărie, nu să ceară trimiterea altora după gratii”.

Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 19:48
Cu aceleași principii și sentimente ca ale tatălui meu, voi continua să servesc interesele fundamentale ale poporul român

Declarația noului șef al Familiei Regale a României

Români,

Țara a pierdut pe Regele Mihai I. Timp de peste nouă decenii, el a închinat României toate puterile, cu devotament și răbdare.

Am pierdut, ca voi toți, un părinte. O pierdere personală și o pierdere pentru întreaga Națiune. În aceste clipe grele, suntem uniți în suferința noastră.

Cu infinită iubire și principii puternice, Regele Mihai a înscris în cartea Neamului cea mai valoroasă pagină din istoria contemporană.

Marţi, 5 Decembrie, 2017 - 09:54
Privind mita de 50.000 euro solicitată pentru campania sa la TV

La termenul de luni, de la ICCJ, în dosarul care Ludovic Orban este acuzat de folosirea influenţei în scopul obţinerii unor foloase necuvenite, a fost audiat omul de afaceri Tiberiu Urdăreanu, martorul denunţător în această cauză, care a declarat că liderul PNL i-a cerut finanţarea campaniei.

Luni, 4 Decembrie, 2017 - 18:16

Sunt roman, reprezint si promovez industria romaneasca de mobila, textila si alimentara in Rusia, republicile ex-sovietice, Europa, Asia si America. Exista informatii clare despre faptul ca Romania primeste directive de la Bruxelles prin care se "dicteaza" ca producatorii romani sa nu participe la expozitiile de profil din Federatia Rusa in numele asa ziselor sanctiuni, in acest fel vor sa lichideze de pe campurile comerciale internationale ultimile fabrici romanesti care au rezistat politicii UE.

Duminică, 3 Decembrie, 2017 - 11:56

DECLARATIE Primarului General, Gabriela Firea:

"Am constatat cu amaraciune faptul ca un eveniment aprobat conform legii de catre Primaria Capitalei este in imposibilitatea de a se desfasura, din cauza unor protestatari agresivi verbal si fizic, care au patruns ilegal in perimetrul delimitat si rezervat pentru organizarea Festivalului de colinde.

Subscribe to Declaratie