Publicat: 26 Februarie, 2014 - 19:18

Potrivit unor surse, premierul Victor Ponta i-ar fi promis lui Călin Popescu Tăriceanu ministerul Finanţelor şi funcţia de vicepremier.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, miercuri, că a fost sunat în cursul zilei de către Călin Popescu Tăriceanu din biroul lui Victor Ponta, el susţinând că "o asemenea situaţie de jenă" nu a parcurs de 24 de ani de când face politică.

"M-a sunat din biroul domnului Ponta, spunându-mi că este în biroul domnului Ponta. Eu sunt un om mai timid structural...totuşi, după 20 şi ceva de ani de lupte şi de aventuri existenţiale în câmp politic, m-am mai obişnuit cu situaţii speciale. Asta a fost una atât de stingheritoare încât l-am rugat pe domnul Tăriceanu să mă scoată din ea. I-am spus că, dacă am ceva de discutat cu domnul Ponta sau domnul Ponta cu mine, o putem face direct. Dacă domnia sa are ceva de discutat cu mine sau eu cu domnia sa, îl rog să-mi dea întâlnire oricând şi oriunde, dar nu din biroul domnului Ponta, pentru că o asemenea situaţie de jenă nu am parcurs de 24 de ani de când fac politică", a spus Antonescu.