Publicat: 7 Decembrie, 2015 - 18:07
Share

Compania Green Culture Software anunța organizarea conferinței de lansare a proiectului „iBooqsquare” ce va avea loc joi, 10.12.2015, începând cu ora 18:30, la IMPACT HUB BUCHAREST, situat în strada Halelor, nr. 5, București.

iBooksquare este o platformă de distribuție a conținutului digital dedicată încurajării consumului de cultură și educație în rândul tinerilor prin îmbogățirea materialului clasic – cărțile – cu conținut multimedia de tip sunet, video, imagine și link. Platforma reprezintă pentru edituri și publisheri un canal de distribuție de conținut cu valoare adăugată către un public avid de fațetele multimedia ale informației.

Proiectul beneficiază de cofinanțare din Fondul Social European – Programul Operațional Sectorial pentru Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 – Axa prioritară nr. 3 – Creșterea adaptabilității lucrătorilor și a întreprinderilor.

Lansarea este susținută de:
Semne Bune (www.semnebune.ro), partener cultural și media.
ASUS Romania (https://www.asus.com/ro/), partener IT&C.

Green Culture Software este o companie tanara care a fost creata pentru a administra si dezvolta platforma www.ibooksquare.ro. Este o companie româneasca si capital 100% romanesc cu experiența de peste 15 ani in domeniul IT. Pasiunea de a crea un produs romanesc care sa acopere o cerință noua a pietei dar si cercetarile si experimentele realizate de-a lungul a 5 ani susțin înțelegerea fenomenului de publicare in format digital online dar si noua etapa in care se afla acesta piața.
Despre Semne Bune
SemneBune este un experiment de presă. Demarat ca un proiect de dialog cultural cu text original, creat de oameni care iubesc cartea și literatura, dorim să facem jurnalism prin activism și nu invers. SemneBune este un hotspot cultural dedicat publicului amator de literatură și este dependent de cititori deștepți, din 2010.
Despre Asus

ASUS, cel de-al treilea furnizor mondial de laptopuri consumer și producătorul celor mai vândute și mai premiate plăci de bază, este lider între companiile noii ere digitale. ASUS proiectează şi fabrică produse ce satisfac perfect cerinţele actuale privind experienţa digitală de acasă, lucrul de la birou şi activităţile utilizatorilor, oferind un portofoliu extins de produse, care include plăci de bază, plăci video, monitoare, sisteme PC desktop, laptopuri, netbook-uri, tablete, servere, dispozitive multimedia, soluţii wireless, echipamente de reţea și telefoane mobile. Urmărind inovaţia şi respectând promisiunea calităţii, ASUS a obţinut 4.168 de distincţii în anul 2012 și este recunoscut pe plan global pentru revoluţionarea industriei computerelor personale prin Eee PC™. Având peste 12.500 de angajaţi în întreaga lume şi o echipă R&D de elită formată din 3.800 de ingineri, compania a realizat o cifră de afaceri de aproximativ 14 miliarde USD în 2012.

Comunicat de presa: Green Culture Software