Publicat: 5 Decembrie, 2019 - 15:06

Sâmbătă, 7 Decembrie 2019, începând cu ora 11:00, va avea loc evenimentul, organizat de Comunitatea WomenEsteem International, Magia Creației – 7 pentru 1 și 1 pentru 7.

Comunitatea WomenEsteem International, fondată de către Diana-Maria Georgescu, Expert în Business Optimization, susține leadership-ul feminin prin punerea în valoare a talentelor native ale femeilor.

Evenimentul Magia Creației – 7 pentru 1 și 1 pentru 7, a fost creat special pentru a celebra doi ani de când WomenEsteem International și-a început misiunea de creștere a spiritului autentic feminin și de susținere reciprocă în toate ariile de activitate. Conceptul unic sub care a fost structurat este, încă o dată, o dovadă clară a unei griji cultivate pentru a crea un mediu propice de creștere personală, spirituală și profesională în armonia propriei simțiri, fie ea feminine sau masculine.

Astfel, organizatorii au pregătit o incursiune prin toți cei 7 centri energetici (chakras), printr-o serie de prezentări susținute de adevărați maeștri ai cuvântului și energiilor primordiale. Ne vom bucura de scurte prezentări și activități interactive, momente artistice și jocuri, precum și o serie de surprize ce scot la lumină manifestarea fiecărui centru energetic. Iar cadrul informației va fi înveșmântat în mantia unei Expoziții de Artă cu vânzare, ale artistelor plastice Irina PârvuIrina Luana Stan și Melania Adony. De asemenea, puterea creatoare a cuvântului va fi prezentă și prin cărțile de proză și poezie modernă aparținând numelor ce fac parte din comunitatea WomenEsteem International, precum și un Life Performance realizat de actrița Irina Luana Stan.

Pentru ca incursiunea în lumea simțurilor înalte să fie completă, participanții se vor bucura și de o expoziție cu vânzare de uleiuri și parfumuri esențiale, prezentate de brandul Kigam.

Participarea la eveniment se face pe bază de donație, urmând ca sumele finale direcționate către Via Transilvanica, drumul ce va traversa România de la Putna la Drobeta-Turnu Severin și pentru care s-a reușit amenajarea primilor 398 km în 2018 și 2019.

Comunitatea WomenEsteem International funcționează pe legea universală a corespondenței și încă de la început toate acțiunile au fost concentrate pe a oferi înainte de a primi. De aceea, susținem realizarea ”Drumului care unește – Via Transilvanica”, pentru că are o intenție similară cu cea a comunității noastre: de a uni cât mai multe suflete care pornesc pe calea autocunoașterii. Astfel, dorim să contribuim în număr cât mai mare la o inițiativă de care să ne bucurăm atât noi, cât și generațiile care ne vor urma.

Organizatorul evenimentului este Comunicatea WomenEsteem International reprezentată de fondatorul acesteia DIANA - MARIA GEORGESCU – Expert în Optimizarea Afacerilor, Business Coach și Mentor, precum și Cofondator al Delta Guide – Reshaping Perspectives. Îmbinarea perfectă de gândire strategică, abilități de top management, orientare spre eficiență și suflet pur de călător prin lume și viață, au determinat-o să lanseze diferite initiative care au în centru OMUL. Iar acest eveniment s-a născut tocmai din dorința de a pune în valoare și a uni talentele native ale unor oameni prezenți în comunitatea WomenEsteem International în ultimii doi ani, cu scopul de a contribui la visul măreț de creștere personală și spirituală atât a celor prezenți în comunitate, cât și a celor ce se vor alătura pe parcursul drumului.

Toate acestea se vor desfășura sub baghetele magice ale invitaților de marcă, precum:

MIHAELA TATU - Realizator emisiuni Radio-TV Speaker - Membru de Onoare al Comunității WomenEsteem International. Prezență emblematică la nivel național și internațional în domeniul comunicării, Mihaela Tatu este mentorul de care ai nevoie atunci când te-ai hotărât să aprofundezi și să perfecționezi felul în care comunici. Cu o experiență vastă ca Trainer de Public Speaking, Trainer ANC, Trainer Certificat Persolog (după modelul DISC), Voice Over, MC, moderator la Business Days, Mihaela te poate trece prin toate stările emoționale în numai câteva minute. În cadrul acestui eveniment, Mihaela va îmbina 15 ani de comunicare în mass-media cu diferite aspecte psihologice, precum și cu 13 ani de practică yoga și conștientizare, pentru a evidenția puterea comunicării. 

ALINA MARICA  - Fondatorul brandului MARESSIA Imaginea WomenEsteem International - Alina Marica este cea care a transformat un vis în realitate din dorința de a crea ceva semnificativ, de a schimba direcția și de a merge pe un drum nou. Alina a renunțat la domeniul bancar pentru a investi toată pasiunea în creații vestimentare inedite ce se deosebesc prin materiale naturale de calitate și broderii inspirate din simboluri străvechi.

SILVIA DUMITRU - Fondator MT EVOLUTION ACADEMY - O experiență de peste 10 ani ca Specialist în Terapii Complementare. A studiat și a aprofundat practica în Cristaloterapie, Scriere Intuitivă, Aromaterapie, Quantum Energy și Longevitate Celulara.  Cu blândețea și atenția pe care o acordă fiecărui lucru pe care îl face, Silvia facilitează cursuri, ateliere și seminarii de dezvoltare personală și spirituală de peste 10 ani. În cadrul evenimentului, Silvia va facilita o sesiune de meditație pentru a aduce participanții în starea de prezență a lui AICI și ACUM.

ADRIAN-LUCIAN MOLDOVAN - Antreprenor Holistic și Fondator al brandului KIGAM - Drumul profesional l-a purtat pe Adrian de la gestionarea de afaceri mici și mijlocii, la antreprenoriatul holistic.  Îmbinând gândirea de business cu pasiunea pentru științele esoterice și talentul nativ de a explora natura umană, Adrian a dobândit o viziune extinsă asupra dimensiunilor vieții și asupra lumii afacerilor. Pe scurt, Adrian este un adevărat alchimist atât prin inițiere și cunoaștere, cât și prin practică directă.

MONICA-ELENA LEȘAN - Fondator Mell Concept - Brand Awareness Mentor - Creatorul noii imagini WomenEsteem International, cu 15 ani de experiență în marketing de marcă și relații publice, în țară și în Europa.  Artist și scriitor teosofic, un creator de lumi ce are la baza crezului ei filozofia nondualității sinelui, făcând chemare la cunoașterea sinelui pentru o dezvoltare armonioasă a societății actuale și viitoare.  Monica este un mix de rigurozitate și talent de profesionist în crearea mărcii personale, care se împletește armonios cu țeluri înalte de transformare în frumos a tuturor fațetelor unui proiect de care se ocupă.

IRINA LUANA STAN - Actriță, scriitoare, pictoriţă. Fondatoare a Trupei de Teatru HAR - Dintotdeauna o „căutătoare”, pasionată de dezvoltarea personală, Irina Luana Stan a trecut prin diferite etape personale și profesionale în drumul către cunoașterea de sine. După o formare ca inginer și o activitate de peste 10 ani în mediul de afaceri, Irina Luana își schimbă radical drumul și alege arta ca manifestare a vocii interioare. Astfel, devine actriță profesionistă de teatru și film, artist plastic şi scriitoare de poezie, proză, articole şi literatură pe teme de autocunoaştere şi spiritualitate. Este autoarea blog-ului ”Spațiul inimii – porți deschise” şi a paginii de Facebook asociate blogului, pe care le apreciază ca fiind ”un loc de întâlnire a regalității ființelor noastre, în cea mai liberă și autentică exprimare a lor”.

IRINA PÂRVU - Life și Relationship Coach, Avocat Senior - O experiență de peste 18 ani în mediul de afaceri ca Avocat Senior și este Cofondator Delta Guide – Reshaping Perspectives. Este acel om la care îți este ușor să mergi pentru a te susține în procesul de creare de relații armonioase, pline de viață și pasiune. În acest scop, Irina folosește strategii profesioniste și inovatoare, creând o atmosferă plină de simplitate, căldură și bucurie. Unul dintre principalele ei țeluri este să fie un creator extraordinar al propriei vieți și să îi ajute și pe alții în acest sens. Crede că fericirea este atinsă atunci când te cunoști pe tine însuți și ceea ce vrei și când acționezi în mod consecvent pentru a ajunge acolo. Irina este membră a Comunității WomenEsteem International încă de la înființare.

GENA RUSU - Specialist în Feng Shui Tradițional și Astrologie chineză - Este pasionată de studiul continuu al energiilor, pentru că știe că totul este energie. Iar când oamenii vor reuși să își armonizeze energia mediului în care trăiesc cu energia corpului, a gândurilor și a emoțiilor vor putea spune cu adevărat că sunt creatorii propriilor vieți!  Feng Shui-ul Tradițional i-a schimbat viața radical, ajutând-o să descopere că are  puterea să acționeze, i-a scos oameni deosebiți în cale, pe care i-a văzut, i-a abordat cu ușurință și astfel au început colaborările de succes. Gena, a făcut din pasiunea pentru Feng Shui un mod de viață. Acum predă cursuri de Feng Shui Tradițional și Coloanele Destinului.

ANCA JUGĂNARU & CRISTI LAZĂR - Instructori de Metoda Silva certificați de Silva Method International, Laredo, Texas, USA - De formație profesori, dedicați programelor educaționale inovative, actuale și moderne, susțin cursurile Metoda Silva cu o pasiune pe care trebuie să o simți personal. Anca și Cristi, nedespărțiți atât în viață cât și în business, aduc în atenția „omului preocupat de sine” aspecte subtile din educația clasică primită în familie, școală și societate. Cu umor, cu profesionalism și un fin joc intelectual, Anca și Cristi survolează principiile de bază ale funcționării creierului și minții umane. În cadrul evenimentului, Anca și Cristi ne vor ghida în ceea ce înseamnă antrenament mental, oferindu-ne o mostră din proiectul de reprogramare mentală ”Manifestă Buna Ta Stare”.

Din dorința de a crește spiritul Comunității WomenEsteem International și de a oferi bucurie în stare pură, participanților li s-au pregătit diferite activități și surprize pentru a pune în lumină magia procesului de creație. Un strop de gratitudine, un altul de iubire și trei poțiuni de organizare pot șlefui perspectiva sub care ne-am obișnuit să abordăm viața, aducând lumină și recunoștiință pentru fiecare clipă trăită.

Un eveniment unic creat din suflet pentru alte suflete!

Evenimentul va avea loc în Salonului Domenii al Hotelului Domenii Plaza by Residence Hotels. Un hotel boutique elegant, de 4 stele lux, regăsindu-se pe lista clădirilor de patrimoniu arhitectural național, se distinge prin eleganță, fiind placată cu același tip de piatră ca și Arcul de Triumf și decorată cu materiale deosebite, precum marmura de Carrara și diferite tipuri de lemn prețios.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: 

Tag-uri Geo: