Publicat: 17 Februarie, 2017 - 17:03

Gianna Nannini, îndrăgita artistă italiană care umple sălile de spectacol în toată lumea, va susţine un nou concert la Paris, la sala Olympia, pe data de 22 Aprilie, cu cinci zile înaintea spectacolului pe care îl va susţine la Sala Palatului, din Bucureşti.

A treia oară în concert la Paris, Gianna Nannini va cânta pe scena pe care, de-a lungul timpului, au urcat unii dintre cei mai mari artişti ai lumii, de la Edith Piaf, Jacques Brel şi The Beatles, până la Lady Gaga şi The Rolling Stones.

"Lucrul pe care îl iubesc cel mai mult în legătură cu Franţa este limba acestei ţări, care face parte din viaţa mea. M-am născut cu muzică franceză precum Jacques Brel, Edith Piaf, Johnnz Hallzdaz, Serge Gainsbourg, Serge Reggiani, până la Zaz şi Christine and the Queens", declară Gianna Nannini, adpugând: "Am Crescut cu Beaudelaire, care a fost şi unul dintre subiectele de la examenul meu de bacalaureat, şi am întâlnit în Franţa femei şi bărbaţi care mi-au marcat spiritul".

Preţurile biletelor pentru concertul pe care artista originară din Sienna îl va susţine la Paris sunt de 73 de euro - Categoria I, 62 de euro - Categoria II şi 51 de euro - Categoria III.

Artista cu 28 de albume la activ, vânzări de milioane de unităţi discografice, premiată cu numeroase Discuri de Platină, va începe pe data de 25 Martie, cu un spectacol la Lausanne, turneul său de promovare a celei mai recente apariţii discografice, "Hitstory Tour Edition", apărute pe 2 Decembrie 2016, urmând să cânte la Bucureşti, la Sala Palatului, pe data de 27 Aprilie, la opt ani de la primul său concert în România.

Biletele pentru concertul de la Sala Palatului al Giannei Nannini costă 95 lei, 120 lei, 175 lei, 200 lei, 225 lei sau 275 lei, în funcţie de aşezarea în sală, şi pot fi cumpărate prin reţeaua Eventim (online, pe eventim.ro, şi la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti).

Autor: Călin Angheluţă