Publicat: 17 Februarie, 2017 - 14:33

Fantastica trupă Pink Martini, îndrăgită în toată lumea, a anunţat un nou concert, în Troutdale, Oregon, elementul deosebit al acestui spectacol fiind faptul că va aduce în faţa fanilor ambele superbe voci şi prezenţe ale trupei - Storm Large şi China Forbes.

Vineri se pun în vânzare biletele pentru concertul ce va avea loc în Troutdale, Oregon, la McMenamins Edgefield Amphitheater, pe data de 1 Iulie, la o superbă locaţie, situată foarte aproape de Portland, oraşul în care a luat fiinţă trupa Pink Martini.

Fanii Pink Martini vor avea incredibila ocazie de a le vedea pe acceaşi scenă pe China Forbes şi Storm Large, superbele artiste care, de obicei, nu cântă împreună. 

Trupa Pink Martini va începe pe data de 25 Februarie turneul de promovare a noului album, "Je dis oui!", lansat cu trei luni în urmă, în Noiembrie 2016, ce conţine 15 piese, în limba franceză, farsi, armeană, portugheză, arabă, turcă, xhosa şi engleză, continuând tradiţia de 22 de ani a trupei, aceea de colaborare şi interculturalitate şi incluziune globală.

După 18 concerte, susţinute în mai puţin de o lună pe întreg teritoriul Statelor Unite, membrii Pink Martini vor ajunge în Europa, pe 11 Aprilie, la Dublin, după încă patru spectacole (două în Marea Britanie şi două în Turcia), aceştia ajungând la Bucureşti, unde vor oferi clipe magice în cadrul celor două concerte de la Sala Palatului, din zilele de 20 şi 21 Aprilie.

Spectacolele de la Bucureşti, în care fanii vor avea ocazia să o reîntâlnească pe incredibila Storm Large, sunt organizate de compania Events, biletele pentru acestea fiind disponibile, prin reţeaua Eventim (online, pe eventim.ro, şi la magazinele Germanos, Vodafone, Orange, Domo, librăriile Humanitas, librăriile Cărtureşti), la preţurile de 120 lei, 145 lei, 190 lei, 220 lei, 280 lei (VIP), în funcţie de distanţa faţă de scenă. 

Autor: Călin Angheluţă