Publicat: 7 Februarie, 2017 - 20:51

BestMusic Live Concerts şi Metalhead promit, la Hard Rock Cafe, joi, 16 Februarie, de la ora 21:30, o seara perfectă, cu una dintre cele mai longevive trupe de rock româneşti, Timpuri Noi, şi invitaţii speciali ai acesteia - Luca, Stere, Adeline, Victoria, Vecina, Verginica, Rambo, Catran şi Văru' Maftei.

Trupa Timpuri Noi este considerată a fi simbolul rock-ului românesc al ultimelor decenii şi, în formula actuală, este vocea rock-ului cu mesaj puternic, elaborat, inteligent şi acid.

De la înfiinţarea trupei, Dan Iliescu a fost prezent în Timpuri Noi în calitate de compozitor şi chitarist. Începând cu anul 2011, Dan Iliescu şi-a asumat şi rolul de solist, continuând misiunea muzicală începută în urmă cu câteva decenii. Dan Iliescu este compozitorul tuturor hiturilor pe care publicul le ştie atât de bine: "Stere", "Tanţa", "Adeline", "Luca", "Helga", "Bordelul Mov", "Catran", "Nato", "Tata", iar lista poate continua, cu doar câteva excepţii, cu toate albumele scoase de-a lungul timpului de către Timpuri Noi.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte iabilet.ro/retea, adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului, la intrare, dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android iaBilet.

Biletele au următoarele preţuri:

- VIP: 40 de lei, cu loc la masa in fata scenei (doar 80 de locuri)
- Acces General: 35 de lei, cu loc la masa in sala
- Fara loc: 35 de lei

Online, pe iabilet.ro, se poate plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfârşitul lunii sau ramburs cu plata cash prin FanCurier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi.

Hard Rock Cafe Bucuresti se afla in parcul Herăstrău - Soseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM