Publicat: 5 Ianuarie, 2017 - 17:41

Fanii îndrăgitei trupe Zdob şi Zdub vor avea ocazia să îşi reîntâlnească formaţia îndrăgită şi să asculte hituri precum "DJ Vasile", "Zdubii bateţi tare" sau "Bunica bate doba" la concertul trupa din Moldova îl va susţine la Hard Rock Cafe, pe 11 Ianuarie, de la ora 21:30.

De peste 20 de ani, Zdob şi Zdub au găsit cheia către inima iubitorilor de sonorităţi inovative, cu un un crossover muzical original, în care se întâlnesc intensitatea urbană şi spiritul rural. Piesele lor combină hardcore-ul cu elemente etno, folclorice, hip-hop, drum'n'bass, jungle şi punk, într-un mod unic şi captivant. Concertele "zdubilor" transmit ceva din energia descătuşată spectacolelor rock de mare calibru şi sunt întregite de atitudinea de showman rebel a solistului Roman Iagupov, cu care publicul rezonează perfect.

Pe 11 Ianuarie trupa promite să umple din nou până la refuz restaurantul din parcul Herăstrău, fanii fiind sfătuiţi să se grăbească dacă vor să ia parte la cel mai spectaculos concert al acestei primaveri.

Biletele se găsesc în format electronic pe iabilet.ro, în reţeaua fizică de 1800 de puncte iabilet.ro/retea, adică în Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agenţiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman şi IQ BOX,  pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului, la intrare.

Biletele au următoarele preţuri:
- Cu loc la masa in sala: 125 lei (numar limitat de bilete)
- Fara loc, in fata scenei pe ringul de dans: 69 lei

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău - Şoseaua Kiseleff, nr. 32, locaţia dispunând şi de câteva sute de locuri de parcare.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM