Publicat: 19 Octombrie, 2015 - 16:29
Share

În cursul zilei de sâmbătă, 17 Octombrie, compania Project Events, organizatorul concertelor Manowar anunţate pentru anul viitor, a luat la cunoştinţă, de pe pagina oficială de Facebook a formaţiei, de faptul că managementul Manowar a luat decizia de a anula cele două concerte pe care trupa trebuia să le susţină în luna Februarie în România. 

În legătură cu acest anunţ oficial, compania are următoarele lămuriri de adus:

"Project Events este unul dintre principalii organizatori de concerte din România. Am organizat pânp acum peste 60 de concerte, printre care amintim doar Scorpions, Andrea Bocelli, Jose Carreras, Julio Iglesias, Lara Fabian, Toto Cutugno, Joe Cocker, dar şi festivalul OST FEST din 2012, la care headliner-ul uneia dintre zile a fost chiar Manowar. La acest festival au mai participat Motorhead, Megadeth, Motley Crue, Dimmu Borgir, Europe, Lake of Tears, etc.

Decizia anulării celor două evenimente aparţine managementului trupei Manowar

În momentul în care am stabilit să organizăm cele două concerte cu Manowar am decis împreună cu managementul formaţiei să parafăm câte un contract diferit, cu clauze şi termene de plată diferite pentru fiecare eveniment în parte.

Pentru concertul din Bucureşti, programat pentru 21 Februarie 2016, la Romexpo, într-adevăr, numărul de bilete vândute era foarte mic, iar predicţiile de vânzare făcute la mijlocul săptămânii trecute erau destul de sumbre faţă de costurile foarte mari pe care le implica producţia acestui eveniment, astfel că anularea evenimentului a fost iminentă.

Pentru concertul din Cluj, programat pentru 19 Februarie 2016, la Sala Polivalentă, lucrurile stau cu totul altfel. Pentru acest eveniment, numărul de bilete vândute era considerabil mai mare, primul termen contractual de plată era la începutul lunii Ianuarie 2016, dar, cu toate acestea, concertul a fost anulat. Din păcate, nu am mai reuşit să luăm legătura cu cei din management pentru a vedea exact de ce au luat decizia de a anula şi acest concert.

Ne cerem scuze pe această cale tuturor celor care au cumpărat bilete pentru cele două concerte. Pentru recuperarea banilor, trebuie să vă adresaţi site-ului sau să mergeţi la punctul de vânzare de la care s-a achiziţionat biletul. Va fi rambursată doar suma reprezentând preţul biletului (fără alte comisioane sau servicii) pe care cumpărătorul îl poate prezenta ca fiind intact şi valid. Perioada în care cei ce şi-au achiziţionat bilete îşi pot recupera banii este: 20 Octombrie 2015 - 20 Decembrie 2015".