Publicat: 14 Septembrie, 2017 - 09:57

Deputatul PSD Andreea Cosma a declarat, miercuri, că procurorul Mircea Negulescu i-a făcut avansuri, iar atunci când le-a refuzat, magistratul a ameninţat-o că o va trimite la închisoare, odată cu tatăl său, Mircea Cosma, fostul preşedinte al CJ Prahova, şi fratele său, fostul deputat Vlad Cosma.

 Cosma a confirmat că discuţiile pe WhatsApp cu procurorul Negulescu sunt reale.

 ”Am avut o relaţie de prietenie, o relaţie platonică. Fără sex. L-am cunoscut întâmplător pe la jumătatea anului 2013. A venit cu un client de-al meu de la notariat după care a început să-mi facă curte. Îmi trimitea flori şi prăjituri printr-un prieten”, a spus Cosma.

Aceasta a afirmat că l-a refuzat în mod repetat astfel că, după circa şase luni, a fost chemată la Parchet. ”Mi-a spus că mi se deschide urmărirea penală pentru trafic neautorizat de zbor, aşa s-a exprimat. După care mi-a spus «te las fără casă, fără meserie, îţi rămâne copilul pe drumuri şi, dacă eşti atât de arogantă, va trebui ca tatăl tău să demisioneze şi să nu mai candideze”, susţine Andreea Cosma.

Ulterior, cabinetul de notar al actualului deputat a fost perchiziţionat, iar angajatelor li s-au cerut să facă denunţuri împotriva ei. Andreea Cosma susţine că, din mai 2015, comportamentul lui Negulescu s-a schimbat din nou, ridicând controlul judiciar impus anterior în ceea ce o priveşte pe Andreea Cosma şi reluând avansurile. ”Prima întâlnire mi-a dat-o în faţa unui cimitir. Eram foarte emoţionată, nu ştiam cum să reacţionez. Le-am spus celor din familie, să ştie de mine”, a spus Cosma. Din acel moment, întâlnirile solicitate de procuror s-au înmulţit, iar Andreea Cosma a venit însoţită de fratele său, Vlad, ”în 95% din cazuri”.