Publicat: 21 Noiembrie, 2013 - 14:29

Într-o țară în care tinerii nu au posibilitatea de a contracta împrumuturi sau de a dezvolta afaceri, este "inacceptabil" ca preşedintele să-şi expună bunăstarea materială, spune liderul liberal Crin Antonescu, convins că această nouă problemă are o singură rezolvare sănătoasă: demisia lui Traian Băsescu. "E o decizie care ar scuti ţara de un nou subiect jenant", a opinat liderul PNL.

update 17 :00  Deşi nu a fost consultat pe această temă, premierul Victor Ponta a declarat că susţine iniţiativa liderului PNL, Crin Antonescu, privind demisia preşedintelui Traian Băsescu."Sigur că susţin, cum să nu, chiar dacă nu am fost consultat", a precizat acesta.

"Sigur că susţin, cum să nu, chiar dacă nu am fost consultat. Dar eu susţin iniţiativele bune şi dacă nu sunt consultat", a spus Ponta.

„Dosarul Călărași: Convingerea mea fermă este că pentru România această nouă problemă are o singură rezolvare sănătoasă: demisia lui Traian Băsescu, acum, imediat. Este o decizie care ar scuti această țară de un nou subiect jenant, l-ar scuti pe președinte în finalul mandatului de o situație perfect jenantă. Îi cer demisia lui Traian Băsescu pentru că nu este acceptabil ca președintele unei țări cum e România să comunice a nu știu câta oară bunăstarea materială a propriei sale familii”, a declarat Antonescu.

„Președintele și niciun alt demnitar nu are voie să vorbească despre astfel de lucruri într-o societate în care tinerii obțin greu împrumuturi și să facă afaceri. Cred că există șanse ca Băsescu să urmeze această sugestie”, a mai spus liderul PNL.