Publicat: 13 Octombrie, 2019 - 11:00
Share
Și în partid este "o atmosferă de îngrijoare, pentru că ştim la ce proiecte am dat drumul

Miinistrul Agriculturii, Petre Daea şi-a exprimat îngrijoarea în privinţa celor care îi vor urma la minister. "Sunt îngrijorat că aceste proiecte nu se vor duce la îndeplinire", a declarat Daea vineri într-o intervenţie telefonică la Digi24.

"Mă îngrijorerez, ascultaţi-mă. Eu sun îngrijorat că aceste proiecte pe care le-am început şi sunt în plină derulare, se opresc. Sunt îngrijorat că aceste proiecte nu se vor duce la îndeplinire. În 2004 am lăsat 17 puncte de lansare anti-grindină şi în 13 ani au făcut şapte. În opt ani de zile, patru guverne au făcut trei Hotărâri de Guvern, iar noi am făcut 49. Aceasta este îngrijorarea mea. Ritmul de muncă, capacitatea de angajare profesională şi evident, dorinţa de a face în România. Nu le place construcţia, lor le place să dărâme, nu să construiască".

Acesta a explicat ce însuşiri trebuie să aibă cei care lucrează în agricultură, calităţi pe care viitorii guvernanţi nu le deţin.

"Eu am îngrijorare mare. Sunt îngrijorat pentru că îi cunosc, eu îi cunosc pe toţi. Ca să faci treabă în agricultură trebuie să fii devotat acestui sector. Trebuie să munceşti mult. Lor nu le place munca, reţineţi ce vă spun, omul Daea, inginerul Daea şi astăzi, ministrul Daea. Ca să faci treabă în agricultură trebuie să te sacrifici, să-şi sacrifici familia, să-şi sacrifici timpul liber. Nu sunt în stare de acest lucru, vă spun eu, cu toată puterea. şi-mi pare rău că spun acest lucru, pentru că îi cunosc, dacă nu i-aş fi cunoscut, aş fi avut rezerve, dar din acest punct de vedere nu am nicio rezervă", a spus Daea.

Vorbind despre situaţia în PSD la acest moment Petre Daea a spus că este "o atmosferă de îngrijoare, pentru că ştim la ce proiecte am dat drumul. Sigur că avem această îngrijorare dacă nu se continuă şi avem mari semne de întrebare datorită faptului că îi cunoaştem cum au acţionat în perioada anterioară. Eu sunt om al zilei şi cunosc realitatea".

 

 

 

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: