Publicat: 10 Ianuarie, 2017 - 17:46

 Cine e de fapt acest personaj Ghiţă Sebastian? Este, fără doar şi poate, un produs al Serviciilor, un om al timpurilor actuale, descurcăreţ din cale-afară, un om devenit „Baron pentru că i s-a permis!

            Ce i s-a permis şi cine i-a?

            Păi, în primul rând i s-a permis să facă milioane de euro din contracte cu statul, apoi să devină deputat în Parlamentul României, să fie pus în lumina reflectoarelor prin scoaterea din zona acoperiţilor în Comisia de control al S.R.I.-ului, de unde să poată fi la curent cu evenimentele din ţară.

            A fost acceptat în cercurile cele mai înalte ale puterii politice, dar şi a puterii oculte.

            A fost în preajma lui Ponta, Köveşi şi a Generalului S.R.I. Florian Coldea, adică alături de cei care puneau la cale prezentul şi viitorul României.

            A fost îndrumat să preia postul de televiziune Realitatea şi să-l denunţe pe Sorin Ovidiu Vântu la DNA şi DIICOT . Apoi a fost ajutat să înfiinţeze o nouă televiziune de ştiri – România TV, în timp ce postul de televiziune OTV era închis definitiv şi patronul acestuia, Dan Diaonescu, trimis după gratii pentru mulţi ani.

            A primit O.K.-ul „sistemului” ca să-şi construiască chiar şi un partid – Partidul România Unită, care însă, la alegerile din decembrie 2016, nu a reuşit să treacă de pragul electoral de 5 %.

            Domnul Sebastian Ghiţă, deşi relativ tânăr, a strâns o avere imendă,demnă de cartea recordurilor, folosindu-se de toate oportunităţile pe care i le-au oferit cu prisosinţă cei aflaţi la butoanele puterii. Contractele cu statul erau date cu dedicaţie pentru zecile de firme ale lui Ghiţă, pe care le patrona împreună cu famialia lui.

            În STATUL DE TIP MAFIOT, creat şi patronat de fostul Preşedinte iresponsabil Băsescu Traian, Ghiţă s-a desfăşurat în plenitudinea forţelor sale şi s-a crezut total imbatabil, că vorba aia, unde e mai bine să înoţi decât în ape tulburi, aşa cum este mediul de afaceri în România de azi.

            Uitând care îi sunt adevăraţii şefi, uitând socoteala împărţirii şi, în final, încălcând LEGEA OMERTEI, s-a trezit că a devenit personna non grata în ţara lui şi cercetat penal în 5 dosare.

            A defecat, de frica arestului şi a închisorilor insalubre, reci şi aglomerate, unde condiţiile de detenţie sunt asemănătoare celor din evul mediu, lăsând în urma lui înregistrări cu date şi informaţii despre aşa-zisul stat de drept din România, despre pitorescul mioritic şi despre lumea obscură şi periculoasă din spatele instituţiilor de putere. 

            Buboiul, încet dar sigur, se sparge, scoţând la lumină fapte abominabile, murdare şi ilegale.

            Ghiţă vorbeşte, crezând că este eroul zilelor noastre, că prin nenumăratele lui dezvăluiri, va forţa schimbări majore în România, că vor fi învinşi puternicii potentanţi ai zilelor noastre  care conduc şi tutelează instituţiile de forţă ale statului român, şi că vor dispărea în anonimat. Sunt vise şi vor rămâne vise!

            Va fi foarte greu să se schimbe ceva, pentru că nu poţi face curat într-o societate doar cu vorbe care nu sunt acoperite de fapte. Cu acuze şi injurii poţi cel mult să faci valuri, dar în niciun caz o furtună. Răul nu poate fi îndepărtat decât prin voinţa colectivă a celor care îşi doresc o societate democrată şi un stat de drept puternic.

            Se reformează foarte greu tot ce a fost greşit şi pervers clădit timp de zece ani de către grupurile mafiote!!!

Format: