Publicat: 26 Februarie, 2020 - 17:44
A făcut-o însă superficial: 15 minute pentru fiecare „pacient”

Presedintele Klaus Iohannis s-a intalnit azi cu partidele parlamentare pentru a desemna un nou candidat la functia de premier. Asta dupa ce Ludovic Orban a renuntat marti sa fie premier desemnat, iar seful statului a acceptat aceasta depunere de mandat.

Liberalii nu au mers la consultari cu nicio propunere de premier. De altfel, Liderul PNL Ludovic Orban anuntase azi ca nu vor face nicio nominalizare si ca delegatia PNL va purta discutii cu seful statului si va sustine decizia pe care acesta o va lua.

Nici PSD nu a facut o propunere de premier, liderul formatiunii, Marcel Ciolacu, afirmand ca social democratii ar sustine un premier independent si un guvern format din specialisti.

Dan Barna, liderul USR, a anuntat ca propunerea formatiunii pe care o conduce pentru functia de prim-ministru este Dacian Ciolos.

Calin Popescu Tariceanu, liderul ALDE, a anuntat ca formatiunea pe care o conduce nu se va duce la Cotroceni cu o propunere de premier.

Dupa cum a anuntat marti seara, seful statului va sustine dupa consultari o declaratie de presa, de la ora 20:00, cand ar trebui sa anunte noua propunere de premier.

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: