Publicat: 9 Februarie, 2017 - 13:37

După ce va concerta la Timişoara, pe 19 Februarie, Ian Anderson, împreuna cu trupa sa, va reveni în Capitală, unde se va relaxa timp de o zi, până la concertul ce va avea loc pe 21 Februarie, la Sala Palatului.

Artistul mărturiseşte faptul că este nerăbdător să revină în Capitală şi că şi-ar dori să viziteze Bucureştiul pe parcursul şederii sale, încercând să îşi facă timp în programul aglomerat ce conţine probele de sunet, interviurile pentru presă şi, bineînţeles, concertul, ce va începe la ora 20:00. Ian se consideră norocos pentru că are o zi la dispoziţie în care să viziteze oraşul, în special Centrul Vechi, pe care artistul îl consideră plin de viaţă.

"JETHRO TULL performed by Ian Anderson" este un spectacol ce îmbină muzica şi arta interpretativă şi reuşeşte să creeze o seară plină de magie pentru fanii rockului. De pe setlist nu vor lipsi piese celebre precum "Aqualung", "Thick as a Brick", "Locomotive Breath", "Too Old to Rock'n'Roll" sau "Too Young to Die".

Preţurile biletelor pentru spectacolul din 21 Februarie sunt următoarele:

- 250 lei (categoria VIP)

- 200 lei (categoria I)

- 160 lei (categoria II)

- 120 lei (categoria III)

- 75 lei (categoria IV)

Biletele se găsesc în magazinele Orange, Vodafone, Germanos, Cărtureşti. Cei ce doresc să comande biletele online o pot face de pe: eventim.ro, blt.ro, bilet.ro, bilete.ro sau ticketnet.ro.

JethroTull2(2).jpg