Publicat: 16 Mai, 2020 - 20:44
Share

Nu cred că cei care au pus la cale pandemia asta pentru a vedea cum reacţioneaza oamenii sub imperiul fricii s-au gîndit şi la efectul bumerang. Oriunde a fost pusa la cale schema, pentru că e clar că e o schema pusă în practica de foarte multe guverne, cele mai multe mondialiste şi nu naţionale, (contra sentimentului naţional s-a dat o batalie demna de o cauza mai bună) e clar că autorii nu s-au gîndit la efectul bumerang. Desigur, nu sunt atît de capabili să estimeze toate consecinţele unor acţiuni, lipsindu-le, printre altele, cultura.

 

Primul lucru care le-a zădărnicit planul a fost faptul că şi-au imaginat că lumea va rămîne mult şi bine în casă. Aşa că au impus termenul cinic "distanţare socială". Scopul era să ne obişnuiască cu gîndul că trebuie să ne distanţăm afectiv de ceilalţi, că fiecare e singur şi se luptă pentru el şi nu atît distanţa o precaută de a nu lua virusul prin atingere pentru că atunci ar fi folosit distanţare medicală, sanitară sau preventivă. Efectul, în principiu, este contrar pentru că subconştientul a perceput clar intenţia şi oamenii au reacţionat aproape fără să-şi dea seama, corect la sensul sugestiei ce se voia transmisă.

 

A doua greşală a fost neglijarea aproape totală a altor boli cu adevărat grave care au dus probabil la mai multe morţi decît faimosul virus. În plus lipsa testărilor, esenţială în prima fază, pentru a veni apoi cu testări masive pentru a demonstra ce problemă e virusul ăsta, a creat exact sentimentul de neîncredere în toate anunţurile autorităţilor şi în actualele testări .Asta ca să nu mai vorbim de faimoasa indicaţie a OMS, care în termeni pe care să-i priceapă tot omul suna cam aşa:" băieţi băgaţi toţi ce prindeţi la decedaţi din cauza covit, ca să ne iasă socoteala!" A mai fost apoi şi faptul că nu toţi au stat în rînd, au fost şi medici care au preferat să facă uz de propriul cap, iar cînd unii sunt profesori la mari universităţi renumite, ba chiar premii Nobe pentru medicinăl, nu mai poţi s-o ţii cu acceaşi placă uzată, că lumea începe să vadă efectele.

 

Cel mai grav e că tocmai ei, maeştri informaţiei şi manipulării nu şi-au dat seama că orice ar face, nu pot avea monopol asupra informaţiei, că păna la urmă situaţia va scăpa de sub control şi oamenii vor avea acces la mai multe păreri.

 

In sfîrşi, dar nu în ultimul rînd e că nu şi-au dat seama că o bună parte din planetă a înţeles exact ce înseamnă mistificarea. Dacă mai existau dubii, probabil că acum s-au spulberat. Aşa că visurile unora de a conduce ei lumea se (au mai fost unii şi au sfîrşit prost!), probabil vor rămîne vise pentru ei şi coşmar pentru noi. Dacă erau cu adevăraţi inteligenţi, lăsau lumea să mai uite! Doar că atunci nu mai erau ei să conducă conducă lumea. Ce să-i faci, înainte de a încerca să impui soluţii demente, trebuie să studiezi puţin principiul de funcţionare a bumerangului, inventat demult de nişte triburi de aborigeni din Australia. Ar fi înţeles că, dacă nu eşti atent să prinzi bumerangul cînd se întoarce înapoi, te loveşte în plină figură!

Ciprian POP

Tag-uri Nume: 

Tag-uri Institutii: