Publicat: 9 Iunie, 2017 - 19:07

Sambata se va prepara cel mai mare CHEESECAKE cu cirese, un desert deja devenit vedeta la noi. Prajitura va avea 18 METRI si va cantari 500 Kg.  La prepararea ei se vor folosi 100 de kg biscuiti de casa,  50 litri lapte,  50 litri smantana, 50 kg unt, 50 kg branza dulce, 50 kg zahar, 100 kg cirese.

Si recordurile culinare continua cu o cantitate maaaare cat vacanta de vara de compot de cirese (asa-i ca suna minunat cu gheata?). Avem gospodine iscusite din Maramures care il vor prepara alaturi de un sirop de cirese facut dupa o reteta secreta!

Expozantii nostri deja au inceput sa pregateasca limonada si inghetata cu cirese, avem un smoothie raw de cirese si multe alte preparate cu bun gust.

Chiar daca este Festivalul Cireselor si pana acum am povestit despre dulciuri, nu uitam nici gratarele incinse de la primele ore ale diminetii. Pe ele se vor perpeli mici, ceafa de porc, frigarui, piept de pui iar in tavi uriase vor fi tochituri si pomana porcului.

Dupa masa, puteti face o plimbare iar pe aleile din parc ii veti descopeti pe mesterii populari care au adus cu ei produse de artizanat si marochinarie, blanuri, bijuterii handmade, ceramica si pielarie.

Intrarea este libera!