Publicat: 17 Septembrie, 2016 - 12:20

Sâmbătă, 17 septembrie, TVR 1 transmite în direct partidele de handbal masculin Potaissa Turda — Steaua (ora 11.00) și HC Reșița — Dunărea Călărași (ora 16.00), iar duminică, 18 septembrie, de la 16.00, handbal feminin: SCM Craiova — CSM Bistrița

Un nou weekend cu handbal din Liga Națională la TVR 1. Sâmbătă, de la 11.00 și de la 16.00, telespectatorii pot urmări în transmisiune directă handbal masculin, iar duminică, tot de la 16.00, la TVR 1 vedem handbal feminin.

'Liga Zimbrilor continuă în weekend la TVR cu două meciuri de mare rivalitate: Potaissa Turda — Steaua și HC Reșița — Dunărea Călărași. După un început modest în campionat, roș-albaștrii merg în Ardeal doar cu gândul la victorie, cu dorința de a se apropia cât mai mult de podium. Pe locul 3 în Liga Zimbrilor, Potaissa este o echipă care acasă joacă spectaculos și eficient, iar duelul tactic al celor doi antrenori, Gal și Mihăilă, poate decide soarta partidei', spune Dragoș Cojocaru, cel care va comenta partida de handbal în direct de la Turda. Meciul se vede la TVR 1 sâmbătă, 17 septembrie, începând cu ora 11.00.

La Reșița se întâlnesc două echipe aflate în lupta pentru un loc în play-off — HC Reșița și Dunărea Călărași — și care se luptă aprig în defensivă, oferind întotdeauna un spectacol atractiv. Transmisă în direct de TVR 1 de la 16.00, de la Reșița, partida va fi comentată de Florin Mihoc.

Duminică, de la ora 16.00, handbalul feminin este la putere. SCM Craiova, cu opt transferuri de marcă în această vară, a început în forță Liga Națională și este pregătită pentru a doua victorie consecutivă. Trioul Zamfir, Elisei, Apipie poate fi din nou hotărâtor în meciul din Bănie, cu nou promovata CSM Bistrița. Meciul, transmis în direct de TVR 1 de la Craiova, este comentat de Dragoș Bocanaciu.

Nu ratați în weekend un spectacol total pe semicerc, oferit de TVR!

Începând din această toamnă, timp de doi ani, pe posturile Televiziunii Române (TVR 1, TVR 2, TVR HD și TVR Moldova) se văd partide din fiecare etapă a celor două competiții interne principale, Liga Națională de handbal feminin și Liga Națională de handbal masculin.