Ştirile zilei

17 Decembrie 2017

România este printre ţările care exportă personal înalt calificat. Acesta lucrează mai ales în cercetare, medicină, şi tehnologia informaţiei.

17 Decembrie 2017

DISCURSUL PREŞEDINTELUI PNL, LUDOVIC ORBAN, SUSŢINUT LA CONGRESUL ORGANIZAŢIEI FEMEILOR LIBERALE:

17 Decembrie 2017

Ministrul Tudorel Toader, a discutat, în cadrul vizitei în Malaezia, cu Ionuţ Alexandru Gologan, românul condamnat, definitiv, la pedeapsa cu moart

17 Decembrie 2017

În fiecare lună se petrec o mulţime de fenomene astronomice, majoritatea dintre acestea nu prezintă interes pentru publicul larg.

16 Decembrie 2017

Update: La Curtea de Argeş odihnesc: Neagoe Basarb, Regele Carol I, Regina Elisabeta, Regele Ferdinand I, Regina Maria și Regele C

Punctul pe Y

 
Miercuri, 06 Decembrie 2017

Regele a murit, trăiască Regina! - pot spune românii, precum francezii în vremurile în care nu-și decapitau monarhii. Regulamentul casei Regale spune că urmașa la tron e Margareta, iar Radu Duda, doar prinț consort, după moda britanică STOP  TVR a transformat jurnalul de știri în „Ora Regelui”, redactorii săi nemaicatadixind să-și bată capul cu alte...

Punctul pe Y - acum 10 ani

 

Săptămâna pe scurt

 

@ Din nefericire (sau nu?) toată atenția îndreptată spre oaspeții regali ai funeraliilor regelui Mihai a pus în umbră suferința procurorilor, cauzată de nemiloasele modificări operate de Iordache&Comp în structurile penale @ Apelul disperat al al Codruței Kovesi („Lupta anticorupție va fi terminată!”) este însoțit de o demonstrație teoretică menită să dovedească acest lucru @ Luată la bani mărunți de juriști independenți, demonstrația sa se dovedește a fi o colecție de minciuni bune doar pentru inflamarea spiritelor străzii @ „O să ne întoarcem la vremurile de dinainte de 2004” - avertizează ea cu ultimele puteri, evocând cu nostalgie minunatele clipe în care Monica Macovei instaura dominația procurorilor asupra statului de drept, cu binecuvântarea unui Bruxelles obsedat de „peștii mari” ai corupției @ Invadatul de adrenalina bătăliei din tranșeele revizuirii legilor justiției, Lazăr este pe cale să o încurce de pe urma bravadei de la OUG 13, când a retras-o cu forța pe Oana...

CEC - Mastercard

CU CARTILE PE MASA
03 Dec 2017
 Ceremonia organizată la Palatul Cotroceni de Ziua Națională a fost un bun prilej pentru a înțelege...
17 Dec 2017
Așa cum preconizam, această zi coincide cu reluarea ostilităților. Radicalii liberi vor mărșălui și...
17 Dec 2017
În 21 februarie 1997, abia instalata guvernare prooccidentală a noului preşedinte Emil...
11 Dec 2017
(Paraleli suntem noi cu memoria şi mintea) Pornind de la definiţia paralelei din geometrie, care...
01 Dec 2017
Lipsa pe arena politicà germanà a unor leaderi in màsurà sa zguduie inertia unei aliante de...
05 Dec 2017
Am aflat cu tristețe vestea încetării din viață a fostului suveran al României, Mihai I. Viața sa,...

Special 1

 

Ghidul de piatră din Georgia este un monument enigmatic din granit, situat în regiunea Elberton, statul Georgia. Cunoscut și sub numele de American Stonehenge, monumentul are aproape 6 metri înălțime și este alcătuită din 6 plăci de granit, cântărind în total circa 109 tone.

Dar detaliul cel mai uimitor al monumentului nu este dimensiunea lui, ci ceea ce e gravat pe el: Zece reguli pentru o „epocă a rațiunii”. Aceste reguli sunt asociate cu Noua Ordine Mondială, depopularea masivă a planetei, un guvern mondial unic, introducerea unui nou tip de spiritualitate etc.

Special 2

 

Război împotriva tutunului! ''War on tobacco'', transmite  Bloomberg News, agenție deținuta de Michael Bloomberg, cunoscut activist anti-tutun, prin Fundatia care ii poarta numele si care sponsorizează la greu oengeuri de tipul 2035Romaniafartutun. Curat știre neutra!, cum ar zice Nenea Iancu redivivus STOP Potrivit sursei bine documentate din interior, "War on tobacco", la fel ca si "War on terror" se extinde in Orientul Mijlociu si Africa. A naibii coincidenta! STOP Cică "fumătorii habar nu au ce își fac cu mâna lor".

Politică

 

A LA CARTE

 
18 Dec 2017
Scriu editorii: ”Când merge în oraşul natal să petreacă Paştele la părinţi, Robert află de la sora...

Revista presei

 

Curs Valutar BNR

 
EUR = 4.6346
USD = 3.9285

Calendar

 
18.12 (All day)
Astăzi îşi aniversează ziua de naştere:
18.12 (All day)
Însemnările din calendarele bisericeşti de astăzi.
15.12 11:59
x Expozitia WINTERART la Centrul Artelor Vizuale
04.03 (All day)
Însemnările din calendarele bisericeşti de astăzi.

Utile

 
15.12 01:20
Banca Națională a României a anunțat, vineri, cursurile valutare rezultate pe baza cotațiilor soc
17.12 06:55
Vă prezentam numerele ieşite câştigătoare la extragerile Loto 6 din 49, Joker, Noroc Plus, Loto 5
15.12 11:59
• Zone din Capitală afectate de întreruperea curentului electric luni, 18 decembrie

K LA METEO

 
Daca doriti sa aflati cum va fi vremea in urmatoarele trei zile, in fereastra ce se deschide dati clik pe SEARCH.

HARTA RUTIERĂ PLANETARĂ

Alegeti orasul de plecare si orasul de sosire, apasati Start searching si va va arata ruta, prin toate modurile de transport. Ruta cu harta, catre orice destinatie din lume cu Avion /Autobuz /Tren.​
 

Biblioteca Digitală a Bucureştilor

Statistici în timp real

RETROSPECTIVA EVENIMENTELOR ANULUI...

EUROPA VITEZEI MAXIME

 

Cum ar putea sa arate Europa Federală, reconfigurată de tendințele secesioniste.

Galeria SENSO

 

Joi, 7 decembrie 2017, ora 18:00, la Galeria de Artă SENSO (Bd. Unirii nr. 15, București) a avut loc vernisajul expoziţiei DAN BĂNCILĂ, un artist foarte cunoscut pentru operele sale realizate în sticlă, cristal și bronz. ”Bronzul se aliaza extraordinar de bine cu limpezimea cristalului” - spunea artistul despre lucrarile sale. 
Dan Băncilă este nume consacrat în domeniul prelucrării sticlei, cu o carieră artistică remarcabilă în care a experimentat tot ce poate oferi mai frumos acest material transparent și colorat. 

   Expozantul a fost prezentat de Dr. Doina Păuleanu, istoric și critic de artă, director al Muzeului de Artă din Constanța.

Expoziţia DAN BĂNCILĂ poate fi vizitată la Galeria SENSO, în perioada 7 decembrie 2017 -  19 ianuarie 2018, de luni până vineri între orele 11.00 – 18.00 și sâmbăta între orele 12.00 -18.00. 

    ”Lucrările sale te fascinează din primul moment prin culorile puternice îmbinate cu dantelăria bronzului. Lumea născută din imaginația artistului este captivantă”.

TONICA GRUP

 

Într-o lume în care preocuparea pentru propria sănătate a devenit o constantă a activităților noastre cotidiene, publicația ”Farmacia ta”  a Grupului Tonica este în măsură să ofere nu puține răspunsuri la multele întrebări pe care ni le punem. Este și ideea de la care pleacă editorialul Otiliei Ostroțchi din acest număr:

Sărbători cu sănătate!

Vreau să fim mereu, noi toţi, sănătoşi. Avem atâta treabă. Fiecare dintre noi e preocupat să rezolve probleme diverse personale şi profesionale. Grijile şi obligaţiile sunt la ordinea zilei. Multă informaţie de jur împrejurul nostru, uneori bulversantă. Atât de multe termene limită, încât de noi ajungem să uităm cu desăvârşire.

Publicitate

 

Partener media

 

---

AFILIERI

 

Partener media

 

Partener media

 
 

Parteneri media