Publicat: 26 Octombrie, 2015 - 16:19
Share

Fundatia Transilvania Expres  anunta derularea proiectului „Junii Brasovului - Traditie si cultura romaneasca”, incepand cu data de 28.07.2015, in baza contractului de finantare nr. 9289 din 28.07.2015, incheiat cu Judetul Brasov, in calitate de Autoritate Finantatoare.

Scopul proiectului: promovarea valorilor traditionale si culturale ale Municipiului Brasov, prin promovarea evenimentelor traditionale si culturale organizate de Junii Brasovului.
 
Proiectul isi propune sa adune informatii despre istoria, semnificatia, valorile culturale si traditiile pastrate de Junii Brasovului; sa creeze o imagine moderna si vie a ceea ce inseamna evenimente de promovare a traditiilor si culturii romanesti, prezentarea evenimentelor bazandu-se pe elemente de imagine si sunet  realizate cu implicarea unui numar mare de oameni.
 
Promovarea evenimentelor culturale se va face utilizand cele mai facile mijloace de informare si comunicare beneficiind de impactul produs de un instrument inedit de prezentare audio-video. Acesta este reprezentat de un material de prezentare audio-video a evenimentelor traditionale si culturale organizate de junii brasovului,  material de prezentare complex, format audio-video, fotografii si texte care sa genereze o mai buna informare/cunoastere in randul beneficiarilor proiectului a acestor evenimente culturale.
 
Realizarea prezentului material va fi posibila prin achizitionarea  unei licente de utilizare a unui soft de colectare si arhivare material audio-video cu ajutorul caruia se vor prelua interviuri audio-video si  marturii despre activitatea junilor si evenimentele organizate de acestia Implicarea in realizarea materialului a unor reprezentanti ai „cetelor de juni” va reprezenta o premiza in ceea ce priveste asigurarea caracterului de autenticitate, veridicitate si calitate a informatiilor integrate in  materialului de promovare.

 
Activitati desfasurate:

    Formarea echipei de proiect
    Realizarea procedurilor de achizitie a serviciilor de publicitate;
    Realizarea procedurii de achizitie a unei licente de utilizare a unui soft de colectare si arhivare material audio-video
    Realizarea procedurii de achizitie a serviciilor de prelucrare a informatiilor pentru materialul audio-video;
    Realizarea procedurii de achizitie a serviciilor de promovare si organizare a evenimentului public de prezentare a materielelor audio-video realizate prin proiect;
    Elaborarea metodologiei de implicare a grupului tinta in realizarea materialului de prezentare audio-video;
    Asigurarea accesului membrilor grupului tinta la facilitatile oferite de aplicatia informatica in vederea colectarii materielelor audio-video.

Valoarea totala a proiectului este de 61.000 lei, din care asistenta financiară neramburabilă este de 29.890 lei, si contributia proprie a beneficiarului proiectului este de  31.110 lei.
 
Proiectul se va implementa in municipiul Brasov, in perioada 28.07.2015 - 15.12.2015.
 
Proiect finanțat de Consiliul Judetean Brasov
prin
Programul Judetean pentru finantarea nerambursabila din bugetul judetean a programelor, proiectelor si actiunilor culturale pe anul 2015