Publicat: 21 August, 2012 - 17:27
Nu e singurul. Asa ceva i s-a intamplat si sefului sau...Si a supravietuit si el

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu a comentat pe rețeaua de socializare Facebook afirmațiile făcute de președintele intermediar Crin Antonescu, după aflarea deciziei CCR.

”Ciudat. Omul care spunea că îşi va da demisia dacă TB (Traian Băsescu, n.red.) se întoarce la Cotroceni, tocmai ne spune că TB (Traian Băsescu, n.red.) nu mai există. Bănuiesc că e singurul mecanism psihologic prin care Antonescu supravieţuieşte umilinţei de a nu îşi respectă promisiunea. Zici că nu există şi puhhhh!... dispare”, scrie Lăzăroiu pe facebook.

Atunci când Antonescu a susținut că nu se va retrage din viața politică așa cum a promis, Lăzăroiu a scris din nou: ”Noroc că nu mi am făcut nicio iluzie că se retrage din politică. Că altfel aş fi suferit cumplit”.

Cât despre afirmațiile făcute de președintele interimar cu privire la procurori și la Monica Macovei, fostul consilier prezidențial a comentat pe același ton, ”Crin zice că îi aşteaptă pe procurori, pe Monica Macovei să îl aresteze. Cred că vor veni nişte oameni cu halate albe şi injecţii mari. Nu, nu sunt de la Procuratură, Crin…”.

Într-un ultim mesaj, Lăzăroiu spune că ”un motiv de bucurie tot are şi Crin”, explicând pentru cititorii săi că ”s-a sfârşit criza şi nu mai există riscul scumpirii medicaţiei. Mă refer la curentul electric”.