Publicat: 17 Februarie, 2017 - 20:19

Începând din această lună, Flanco se alătură celei mai mari reţele de vânzare de bilete din România, în urma parteneriatului încheiat cu iaBilet.

"Ne preocupă să ne extindem constant oferta cu servicii utile pentru clienţii noştri, fiind chiar iniţiatorii majorităţii serviciilor existente azi în piaţa de electro-it, aşa că o colaborare cu iaBilet.ro ni s-a părut o bună ocazie pentru a aduce un plus de confort publicului iubitor de evenimente, fie că este vorba despre concerte, spectacole, piese de teatru sau stand-up comedy", spune Mihai Barbu, Director Vânzări - Flanco Retail.

Biletele pot fi achiziţionate în toate magazinele Flanco din ţară, direct la casele de marcat, prin plată în numerar şi/sau prin intermediul voucherelor iaBilet.ro.

"Parteneriatul cu Flanco oferă clienţilor noştri servicii de calitate, în cadrul unei reţele de magazine care se întinde în toată ţara, iar cele peste un milion de bilete vândute anual pot acum ajunge mult mai rapid la aceştia. Pentru că punem accent pe tehnologie şi inovaţie, aveam nevoie de un nume puternic precum Flanco în cadrul reţelei noastre fizice, de un brand care să confirme seriozitatea şi profesionalismul serviciilor oferite de iaBilet.ro, atât spectatorilor, cât şi celor câteva sute de organizatori de spectacole din toată ţara, cu care lucrăm zi de zi", spune Ionescu Emil, Director General, iaBilet.ro.

La cinci ani de la lansare, iaBilet.ro a devenit cea mai mare reţea de vânzare de bilete din România, cu aproape 2.000 de puncte de vânzare în toată ţara: magazinele Flanco, Muzica, UMAN, Senia, IQ Box şi agenţiile Perfect Tour, cele 1.500 de automate self-serving ZebraPay, standul de bilete de la Metrou Unirii 1, Hard Rock Café, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic şi Club Vintage.

Pe iabilet.ro, utilizatorii pot plăti online, cu cardul, prin Paypal, ori pe factură Vodafone sau Orange, cu plată la sfârşitul lunii (serviciu unic în România), dar şi cash, în punctele fizice sau ramburs prin FanCourier, oriunde în ţară. Clienţii primesc biletele electronice direct pe telefon, prin SMS, pe email şi în aplicaţiile pentru Android şi IOS. iaBilet.ro este şi singurul serviciu de ticketing din România care are aplicaţii de IOS şi Android, cu zeci de mii de instalări, precum şi o variantă de mobile a site-ului.