Publicat: 19 Mai, 2017 - 17:14

Duminică 21 mai a.c., Jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş, vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele A.S.U. Politehnica Timişoara – U.T.A. Bătrâna Doamnă, contând pentru etapa a –XXXV-a, a Ligii a-II-a.
Partida va începe la orele 19.00 şi se va desfăşura pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, din municipiul Timişoara, unde se aşteaptă participarea unui public numeros dar şi o galerie importantă a formaţiei oaspete.
Având în vedere importanţa acestei partide, jandarmii atrag atenţia că duminică 21 mai a.c., pe traseul Gara de Nord - Stadionul „Dan Păltinişanu” şi retur, se va deplasa însoţită de jandarmi galeria oaspete, astfel recomandăm cetăţenilor aflaţi pe traseul de deplasare a galeriei, să nu intre în discuţii contradictorii s-au să evite pe cât posibil acest traseu.
Pentru asigurarea ordinii publice şi protecţia participanţilor pe timpul desfăşurării meciului de fotbal, jandarmii recomandă:
-    să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi a personalului de securitate;
-    să nu consume şi să nu deţină băuturi alcoolice, substanţe stupefiante sau alte substanţe cu efect psihotrop;
-    să nu deţină arme, substanţe iritant lacrimogene, materiale explozive, obiecte contondente sau alte bunuri interzise în locurile destinate aglomerărilor de persoane;
-    să nu deţină afişe pancarde, bannere sau afişe cu conţinut rasist, xenofob, cu mesaje obscene, vulgare, jignitoare;
-    cetăţenii sunt rugaţi ca în cazul luării la cunoştinţă de săvârşirea unor fapte antisociale sau observarea unor bunuri periculoase sau neidentificate să semnaleze forţelor de ordine aceste aspecte sau să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau la numărul de telefon 0256.222.229.