Publicat: 12 Octombrie, 2017 - 20:25

Duminică 15 octombrie a.c., jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Timiş şi ai Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, vor asigura măsurile de ordine publică şi protecţia participanţilor pe timpul desfăşurării partidei de fotbal dintre echipele A.S.U. Politehnica Timişoara – U.T.A. Arad, contând pentru etapa a –XII-a, Liga a-II-a.
Partida se va desfăşura pe Stadionul „Dan Păltinişanu”, din municipiul Timişoara cu începere de la orele 15.30, iar porţile de acces în stadion se vor deschide la orele 13.30.
Pentru asigurarea ordinii publice şi protecţia participanţilor pe timpul desfăşurării meciului de fotbal, jandarmii recomandă tuturor spectatorilor:
-    să respecte indicaţiile forţelor de ordine şi a personalului de securitate;
-    să nu consume şi să nu deţină băuturi alcoolice, substanţe stupefiante sau alte substanţe cu efect psihotrop;
-    să nu deţină arme, substanţe iritant lacrimogene, materiale explozive, obiecte contondente sau alte bunuri interzise în locurile destinate aglomerărilor de persoane;
-    să nu deţină afişe pancarde, bannere sau afişe cu conţinut rasist, xenofob, cu mesaje obscene, vulgare, jignitoare;
-    cetăţenii sunt rugaţi ca în cazul luării la cunoştinţă de săvârşirea unor fapte antisociale sau observarea unor bunuri periculoase sau neidentificate să semnaleze forţelor de ordine aceste aspecte sau să sune la numărul unic de urgenţă 112, sau la numărul de telefon 0256.222.229.