Publicat: 10 Ianuarie, 2017 - 20:51

Festivalul Metalhead Meeting va avea loc pe 24 si 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti, primele trupe confirmate până acum fiind Sepultura, Behemoth şi Bucovina, şi a mai ramas o singura săptămână cu abonamente disponibile la preţ de Earlybird - 150 lei pentru Acces General şi 200 de lei pentru Golden Circle. 

Începând cu data de 15 Ianuarie, preţurile vor fi următoarele: 170 de lei - Acces General - şi 220 de lei - Golden Circle. 

La intrare, preţul unui abonament va fi de 200 de lei pentru Acces General şi 250 de lei pentru Golden Circle. Abonamentele Golden Circle sunt în faţa scenei, iar numărul lor este limitat la 500 de bucăţi.

Abonamentele de două zile se găsesc în format electronic pe iabilet.ro şi în reţeaua fizică de 1800 de puncte iabilet.ro/retea (in Magazinul Muzica, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Agentiile Perfect Tour, standul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman si IQ BOX, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara, la Hard Rock Cafe precum şi în ziua concertului, la intrare, dar şi pe aplicaţiile de IOS şi Android.

Polonezii de la Behemoth revin la Bucureşti pentru un show de 90 de minute, care va conţine piesele care i-au făcut celebri, dar şi piese de pe viitorul album al trupei. Show-ul face parte dintr-un set de foarte puţine concerte pe care trupa le va susţine în Europa în 2017.

Sepultura a fost înfiinţată în 1984, în perioada de glorie a metalului, în Belo Horizonte, Brazilia. Trupa este o forţă majoră a thrash metalului, cu influenţe de hardcore punk şi industrial metal. Cu 13 materiale discografice de studio la activ, brazilienii au vândut milioane de albume în cei 30 de ani de carieră.

Albume de succes precum "Arise" (1991), "Chaos A.D." (1993) şi "Roots" (1996) au intrat în cultura muzicală a oricărui iubitor al genului, iar piese precum "Roots, Bloody Roots", "Arise","Refuse Resist", "Ratamahatta", "Territory" si "Attitude" se regăsesc în playlist-ul oricărui fan al muzicii metal, de mai bine de 30 de ani.

Bucovina, trupa românească ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, câştigătoare a multor premii în ultimii ani la Galele Metalhead Awards revine în Bucureşti cu promisiunea de a oferi fanilor câteva surprize neaşteptate.

Pentru ediţia din 2017 a festivalului, organizatorii promit un lineup exploziv cu nume care sigur vor umple Arenele Romane din nou.

După ce, în ediţiile trecute, fanii  au văzut live trupe precum: Kreator, Dragonforce, Rotting Christ, Delain, Sepultura, Moonspell, Satyricon, Dark Funeral, The Sirens, Amorphis, Paradise Lost, Finntroll, Turisas, Heidevolk, Primordial, Arkona sau Bloodbath, este momentul ca în 2017 să sărbătorim 6 ediţii de METALHEAD Meeting cu un lineup care doreşte să ducă festivalul la un alt nivel, categoria grea, asta însemnând headlineri prezenţi pe capetele de afiş ale marilor festivaluri de gen.

Cu un focus setat pe concerte de calitate pentru un public premium, festivalul doreşte să ofere o experienţă celor prezenţi la eveniment şi nu doar nişte simple concerte.