Publicat: 23 Aprilie, 2012 - 17:02

Liderul deputaţilor PDL, Mircea Toader, a declarat, Luni, în urma anunţului lui Petru Filip de retragere din partid, că toate dezertările din rândul democrat-liberalilor sunt trădări.

"Dezertările din PDL sunt trădări. [...] Treaba celor care au acceptat să primească trădătorii. Vreo trei ani şi ceva au ridicat stindardul loialităţii, al necesităţii ca fiecare partid să aibă parlamentarii lui, dar când e interes se uită aşa ceva", a declarat Toader.
 
"Sunt mulţi care au ridicat stindardul loialităţii, al necesităţii ca fiecare partid să aibă parlamentarii lui, dar când e interesul, se uită de aşa ceva. Pentru mine cine trădează, n-are niciun fel de respect, indiferent că pleacă de colo, colo. Asta că ei pleacă de la putere la opoziţie e o poveste de adormit copiii", a declarat Toader.

Întrebat explicit dacă îl consideră pe Petru Filip trădător, Toader a răspuns: "Doamnă, dacă pleacă din PDL, da! Deci pentru mine, indiferent ce funcţie ai, dacă pleci din partidul care te-a promovat, eşti trădător", a răspuns el.