Publicat: 7 Februarie, 2017 - 20:19

Natalia Imbruglia aduce in premiera in Romania hiturile care au facut-o celebră sâmbătă, pe 29 Aprilie, la Berăria H, din Bucureşti.

 La 20:00 va asteptam cu masa pusa, iar de la 22:30 cu spectacolul pe scena !

Biletele se pun in vanzare vineri, 10 februarie de la ora 11:00 AM, pe iabilet.ro, la Berăria H şi în reţeaua de 1500 de puncte fizice din reţeaua iabilet.ro/retea din toată ţara şi, până pe 15 Martie, au reducere 30%.

Turneul internaţional acustic al celebrei artiste porneşte pe 22 Aprilie, în Rusia, şi va include şi România, alături de ţări ca Marea Britanie, Italia, Croaţia, Ucraina, Polonia, Germania sau Danemarca.

Natalie Jane Imbruglia este o cântăreaţă de origine australiană a cărei voce a devenit cunoscută în întreaga lume datorită melodiei "Torn", o reinterpretare a piesei cu acelaşi titlu ce aparţine formaţiei rock americane Ednaswap. "Torn" a devenit una dintre cele mai iubite piese ale tuturor timpurilor şi i-a adus artistei numeroase premii importante, precum "MTV Video Music Award for Best New Artist", "MTV Europe Music Award for Best Song", "Brit Awards for International Newcomer & Female Solo Artist" precum şi trei nominalizări la premiile Grammy.

Concertul este programat să înceapă la ora 22.30, intrarea urmând a se face de la ora 20.00.

Biletele sunt disponibile începând cu 10 Februarie pe iabilet.ro şi în reţeaua iabilet.ro/retea la următoarele preţuri:

- Earlybird - până pe 15 Martie: Categoria A - 135 de lei, Categoria B - 99 de lei, Categoria C - 70 de lei
- Presale - până pe 29 Aprilie: Categoria A - 150 de lei, Categoria B - 120 de lei, Categoria C - 90 de lei
- la intrare: Categoria A - 170 de lei, Categoria B - 140 de lei, Categoria C - 100 de lei

Harta categoriilor poate fi găsită la: berariah.ro/upload_pics/harta-sala-abc.jpg

După achiziţionarea biletelor, cei interesaţi sunt rugaţi să îşi rezerve şi masă la Beraria H direct prin telefon la 0725 345 345 (în cazul în care linia este ocupată, pot trimite un SMS cu numele şi vor fi sunaţi înapoi în cel mai scurt timp pentru confirmarea detaliilor) sau pe email, la vreau @ berariah.ro

Nu se fac rezervări fără biletele cumpărate. Toate biletele au loc la masă. Numărul de bilete este limitat.

Actriţă, cântăreaţă şi fotomodel, Natalie Imbruglia face parte din triumviratul feminin pop-rock Natalie Imbruglia - Alanis Morissette - Sheryl Crow, ce a dominat în anii '90 televiziunile şi radiourile din întreaga lume. Materialele sale au fost vândute în zeci de milioane de exemplare pe întregul glob, iar albumul de debut, "Left of the Middle", deţine în continuare recordul pentru "Best selling debut album by a pop/rock/alternative female artist". In 2004, Natalie a fost clasată pe locul 6 în topul celor mai frumoase femei ale tuturor timpurilor, iar cariera sa cinematografică i-a adus roluri în pelicule de succes precum "Johnny English" (2003), "Closed for Winter" (2009) sau "Underdogs" (2013).

Cel mai recent album al artistei, "Male", a fost lansat în vara anului 2015 şi este o încercare inedită şi curajoasă de a reinterpreta într-o manieră feminină şi delicată nu mai puţin de treisprezece piese compuse şi cântate de voci bărbăteşti celebre. "Male" a fost primit foarte bine, atât de critici, cât şi de fanii artistei.

"Torn" - youtube.com/watch?v=VV1XWJN3nJo
"Wrong" Impression - youtube.com/watch?v=3Vt0d9YlTC4
"Shiver" - youtube.com/watch?v=ZwAd_ag9Q0E

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM